Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Μυρτιά) ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πάτρα, 6 Ιουνίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Μυρτιά Τριχωνίδας συνεχίστηκε το τριήμερο εκδηλώσεων για το Περιβάλλον από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Έτσι, το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου, μεταξύ 11:00 -14:00, το Σχολείο Βουλιαγμένης που έφτασε από την Αθήνα, το δημοτικό σχολείο Παναιτωλίου, μαθητές από το Γυμνάσιο Θέρμου, μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος», το ΚΠΕ Θέρμου μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες Αιτωλοακαρνανίας Βασίλη Αντωνόπουλο και Έργων και Περιβάλλοντος Νίκο Υφαντή καθώς και περιφερειακούς συμβούλους, πραγματοποίησαν καθαρισμό της ακτής της Λίμνης Τριχωνίδας.

Ορισμένοι μάλιστα από τους παρευρισκόμενους αποφάσισαν να κολυμπήσουν στα καθαρά νερά της Λίμνης. Ακόμη συζητήθηκε το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος και η ανάγκη να σεβόμαστε την φύση. Ο κ. Αντωνόπουλος μάλιστα τόνισε πως σεβασμός στο περιβάλλον, σημαίνει προστασία της ζωής και ότι ο άνθρωπος δεν είναι ιδιοκτήτης του πλανήτη, αλλά ένας προσωρινός μισθωτής. Οφείλει λοιπόν, να παραδίδει το μίσθιο στις επόμενες γενιές, τουλάχιστον στην κατάσταση που το παρέλαβε.


 NEWSPRESSAGRINIO

Δεν υπάρχουν σχόλια: