Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Εχασε τη μάχη με τη ζωή η 18χρονη


Δεν άντεξε η 18χρονη από το Παναιτώλιο, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 8 Ιουνίου, στην εθνική οδό στο Αγρίνιο, έπειτα από σύγκρουση δυο δικύκλων. Η νεαρή κοπέλα, νοσηλεύονταν από την στιγμή του σοβαρού τραυματισμού της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Αγρινίου, τα τελευταία 24ωρα όμως και ειδικά χθες, η κατάσταση της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα να υποκύψει τα ξημερώματα.

Ο θάνατος προήλθε από επιπλοκές που προκάλεσαν τα τραύματα της και ειδικά οίδημα που είχε στο κεφάλι, που ήταν και το σοβαρότερο πρόβλημα, που τελικά δεν αντιμετωπίστηκε.

Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουνίου, όταν μια παρέα από το Παναιτώλιο, με δυο δίκυκλα, κατευθύνονταν σε καφετέρια που βρίσκεται στο Γιαννούζι Αγρινίου. Στο ύψος της στροφής προς Γιαννούζι από την εθνική οδό, τα δυο δίκυκλα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και τόσο οι οδηγοί, όσο και συνεπιβάτης του ενός δικύκλου, βρέθηκαν στην άσφαλτο.

Η νεαρή κοπέλα, μόλις 18 ετών, είχε τραυματιστεί σοβαρά, ενώ οι οδηγοί των δικύκλων, 21 ετών αμφότεροι, δεν είχαν τραυματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: