Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Εκμετάλλευση ανηλίκων με τις ευλογίες του καταγγελλόμενου ιερέα


Εξακολουθεί ακόμη να ιερουργεί ο ιερέας της Μητροπόλεως Αιτωλίας Ακαρνανίας παρά τις σε βάρος του βαριές κατηγορίες. Όπως αποκλειστικά είχε γράψει το kentri.gr οι δύο επιχειρηματίες, καταγγέλλουν ότι ο ιερέας προσέγγισε τις συζύγους τους και με «εργαλείο» το λόγο του Θεού τις έπεισε να βλέπουν τους συζύγους τους ως «μιάσματα». Κατάφερε να τις καταστήσει υποχείριά του.
Ήταν τέτοια η επιρροή που ασκούσε πάνω τους, που έφθασαν στο σημείο να εγκαταλείψουν τους συζύγους τους, να πάρει τα τρία ανήλικά της η κάθε μία και να μετακομίσουν στο σπίτι του ιερέα.

Έτσι δημιουργήθηκε ένα ιδιότυπο κοινόβιο, όπου ζούσαν μαζί ο ιερέας, η σύζυγός του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους και οι δύο προσήλυτες επίσης με τα ανήλικα παιδιά τους.
Οι μηνυτές καταγγέλλουν επίσης, ότι έχουν υποβάλει τα παιδιά τους να αρνούνται την επικοινωνία με τον πατέρα τους και τον ευρύτερο οικογενειακό τους κύκλο.

Επίσης οι δύο πατεράδες κατηγορούν τον ιερέα και τις προσήλυτες εν διαστάσει συζύγους τους, ότι εκμεταλλεύονται τα ανήλικα παιδιά τους, εξαναγκάζοντάς τα να πωλούν στους δρόμους κεράκια και εικόνες αγίων. Η καταγγελία αυτή επιβεβαιώνεται και από έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αγρινίου το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο.
http://www.kentri.gr/

Σχετικό θέμα από τις 11 Μαϊου 2011 

Δεν υπάρχουν σχόλια: