Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η χούντα είχε βάλει τη Δημοκρατία στο γύψο και σεις σε σιδερένιο κλουβί!παραιτηθείτε σήμερα,ξεφτιλίσατε τα πάντα

Και μόνο γι' αυτές τις εικόνες πρέπει να φύγετε σήμερα κιόλας!
Σίγουρα η ΕΛ.ΑΣ. δεν πήρε από μόνη της την πρωτοβουλία να οχυρώσει με χιλιάδες αστυνομικούς, μεταλλικούς τοίχους και κλούβες την Ελληνική Βουλή και τα Μέγαρα Μαξίμου και Προεδρικό.Κάποιος πολιτικός προϊστάμενος έδωσε το Ο.Κ με πιθανότερο τον υπουργό Προ-Πο κύριο Παπουτσή,ο οποίος έβαλε το φράχτη στη Βουλή αντί για τον Εβρο!

Το μεγάλο τετράγωνο που είχαν προγραμματίσει ν' αποκλείσουν οι Αγανακτισμένοι της Αθήνας στις 7 το πρωί πρόλαβαν και το απέκλεισαν από τις 5 οι Αστυνομικές δυνάμεις κάνοντας ματ με τα ΜΑΤ στους πολίτες.

Ενα απαράδεκτο θέαμα με την ντροπιαστική εικόνα της σιδερόφρακτης Βουλής που το έβλεπαν όχι μόνο Ελληνες πολίτες αλλά και ξένοι τουρίστες που βρίσκονταν το πρωί στο Σύνταγμα καθώς και ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία που φρόντισαν να μεταδώσουν τις εικόνες σε όλο τον κόσμο.

Η Ελλάδα,το λίκνο της Δημοκρατίας,όρθωσε τείχος για να προστατεύσει το ναό της Δημοκρατίας από ποιους;Από τους Ελληνες πολίτες!

Ποιος αρρωστημένος εγκέφαλος είχε αυτή την ηλίθια ιδέα και ποιοι πολιτικοί την ενέκριναν;
Πως συνάδει μωρέ άνθρωποι εκλεγμένοι από το λαό να ορθώνουν "τείχος του μίσους" για να "προστατευτούν" από το λαό;Και σεις κύριοι των λοιπών κομμάτων πως δεχτήκατε αυτή την προσβολή να περνάτε από τις τρύπες που άφησαν τα ΜΑΤ για να μπείτε στο κοινοβούλιο;
Χάσατε σήμερα και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας που σας είχε απομείνει.

Εδώ και τώρα οφείλετε να ζητήσετε την παραίτηση της Κυβέρνησης,αφού δεν το κάνει από μόνη της, για το θράσος της να ξεφτιλίσει και τη Βουλή αλλιώς κυρίες και κύριοι βουλευτές είστε άξιοι της μοίρας σας!
Για μια θεσούλα και κάποια προνόμια μέχρι που είστε ικανοί να φτάσετε;
Η χούντα είχε βάλει τη Δημοκρατία στο γύψο και σεις τη βάλατε σε σιδερένιο κλουβί.
από ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: