Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Μας πήρε το ποτάμι,μας πήρε ο ποταμός,μας έκλεισε το σπίτι ο Λεβαδειακός με 0-2

Γιουχαρίστηκε άγρια ο Χαριστέας
Χειροκροτήθηκε ο σκόρερ του Λεβαδειακού
Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Θεοδωρίδης με διάσειση

Δεν ξεπερνούσε τις 4 χιλιάδες ο κόσμος που πήγε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο αν και ο καιρός ήταν κατάλληλος και το παιχνίδι ζωής και θανάτου για τον Παναιτωλικό.Χωρίς τον Θεοδωρίδη αναγγέλθηκε η ενδεκάδα του Παναιτωλικού και τα γιούχα στο άκουσμα του ονόματος του Αγγελλου Χαριστέα ήταν από τα μελανά σημεία πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο αγώνας δυστυχώς προμηνύονταν ακόμα πιο μελανός αφού ήδη στο 41' ο Παναιτωλικός έχανε με 0-2,με δύο πανομοιότυπα γκολ από τον ίδιο παίκτη του Λεβαδειακού τον Ναπολεόνι,που του τα σέρβιρε στο πιάτο ο Σουμπίνιο.

Μέχρι το 20' το παιχνίδι ήταν αρκετά νοθρό με το Λεβαδειακό να προσέχει τα μετώπισθεν και τον Παναιτωλικό να προσπαθεί αλλά με το άγχος να βαραίνει τα πόδια των παικτών του.

Ετσι φτάσαμε στο 21' που οι Αγρινιώτες ζήτησαν πέναλτι όταν σε σουτ του Καμαρά η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή,το οποίο ο διαιτητής θεώρησε ακούσιο.Στο 25' χάθηκε μια καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Χαριστέα και το παιχνίδι έπαιρνε ένα ρυθμό με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε το γκολ.

Στο 34' ο Παναιτωλικό κερδίζει φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής που πέρασε ανεκμετάλευτο και στην αντεπίθεση ο Λεβαδειακός κάνει το 0-1 στο 35' με το Ναπολεόνι που δέχτηκε την κάθετη μπαλιά του Σουμπίνιο και πέρασε και το Τζενάμο.

Ξανά στο καναβάτσο ο Παναιτωλικός να πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ για πολλοστή φορά στο φετινό πρωτάθλημα αλλά....
Ο Ναπολεόνι ξέφυγε και πάλι στην αντεπίθεση,από επίσης κάθετη μπαλιά του Σουμπίνιο, στο 41' πλασσάροντας υποδειγματικά το Τζενάμο κι  έγραψε το 0-2 κάνοντας ένα ολόκληρο γήπεδο να φωνάζει:"Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ"!!!!

Με δύο αλλαγές μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός,με πάρα πολύ άγχος  και με την εξέδρα να βράζει,προσπαθούσε με το Θεοδωρίδη ,ο οποίος και ανάγκασε στο 58' τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού να ανησυχήσει για πρώτη φορά στον αγώνα,να ανατρέψει το σκορ.
Ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει την υπεροχή αλλά στο 65' ο Μουλόπουλος έβγαλε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή του Κυριακίδη και στο 68' ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού μπλόκαρε μακρυνό σουτ του Θεοδωρίδη.

Η αφυκτική πίεση του Παναιτωλικού συνεχίστηκε αλλά η πολυπρόσωπη άμυνα του Λεβαδειακού "καθάριζε" εύκολα τις φάσεις!

Στο 75' ο Χαριστέας έγινε αλλαγή και το γήπεδο μοιράστηκε:οι μισοί χειροκροτούσαν ενώ οι υπόλοιποι γιούχαραν το διεθνή φορ,ο οποίος χωρίς να αντιδράσει έφυγε κατ' ευθείαν για τα αποδυτήρια.Τέσσερα λεπτά αργότερα καταχειροκροτήθηκε από όλο τον κόσμο ο σκόρερ των δύο τερμάτων Ναπολεόνι,όταν έγινε κι αυτός αλλαγή.

Στο 86' αποχώρησε με το φορείο ο Θεοδωρίδης,ο οποίος συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Κόρμπο και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο,μάλλον με διάσειση.

Ξανά με 10 παίκτες,άλλη μια χαμένη ευκαιρία με τον Παλαιολόγο στο 88' και η αυλαία έπεσε μ' ένα καλό δυνατό σουτ του Ακαλέ στο 90' στην αγκαλιά του Κυριακίδη!

Τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξαν τίποτα,άλλη μία ήττα,άλλος ένας διασυρμός!Εντεκα αγώνες χωρίς νίκη και τέσσερις συνεχόμενες ήττες από δύο ομάδες που παίζουν Τετάρτη-Κυριακή για να συμπληρώσουν τα χαμένο έδαφος.
Δεν ξέρουμε αν το τρία στα τρία είναι ρεκόρ για τον Τάκη Λεμονή;

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Παλαιολόγος, Άντι, Κούσας, Αναστασιάδης, Μουμίν(46' Θεοδωρίδης), Μητρόπουλος, Ρότσα, Χαριστέας(75' Καραμαλίκης), Μπουμάλ(46' Ακαλέ), Καμαρά

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Σουμπίνιο, Μεντί, Ναπολεόνι(79' Πόποβιτς), Αλεξίου(64' Τομάς), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Κουτσόπουλος(70' Βιάνα), Λιτσγάρας, Μελισσάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: