Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Βίντεο από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι κουκουλοφόροι στο Αγρίνιο


Διαλύθηκαν στα στενά του Αγρινίου οι κουκουλοφόροι που νωρίτερα προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές και συγκρούστηκαν με την Αστυνομία. Η διμοιρία των ΜΑΤ του Αγρινίου βρίσκονταν στην Αθήνα, πληροφορίες για προσαγωγές

Με «καταδρομική επιχείρηση» έδρασαν οι περίπου 30 – 40 άγνωστοι νεαροί, που μέσα σε λίγα λεπτά, περίπου στις 10:45 συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημάδη και επέδρασαν σε τράπεζες, τα γραφεία του ΛΑΟΣ και στο Ταχυδρομείο της πόλης, στην πλατεία Δημοκρατίας.
Η επίθεση έγινε μέσα σε λίγα λεπτά και η Αστυνομία έκανε επέμβαση περίπου μια ώρα μετά την έναρξη των επεισοδίων.

Η πιο μάχιμη ομάδα για την καταστολή τέτοιων γεγονότων, η διμοιρία των ΜΑΤ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας βρίσκονταν εδώ και τέσσερεις μέρες στην Αθήνα γεγονός που επιχειρησιακά αποδυνάμωσε την τοπική Αστυνομία, που όμως κατάφερε να εκδιώξει από την πλατεία Ειρήνης τους νεαρούς και τελικά να τους διαλύσει.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για άτομα που ήρθαν πιθανώς και από άλλες περιοχές της χώρας, αφού έδρασαν με τρόπο πρωτόγνωρο χρησιμοποιώντας βαριοπούλες, σπάζοντας μάρμαρα από σκαλοπάτια και την πλατεία Ειρήνης, πετώντας μολότοφ και ισχυρά βαρελότα, ενώ η επιδρομή τους διήρκησε οργανωμένα, μέσα σε λίγα λεπτά. Παράλληλα προκλήθηκαν ζημιές τουλάχιστον σε δυο καταστήματα.

Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσαγωγές και αύριο θα συνεχιστούν με εντατικό ρυθμό οι έρευνες για την ανεύρεση των νεαρών, κάτι όμως που θα πρέπει να θεωρηθεί πολύ δύσκολο.



http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: