Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Τ' είχες Μπάμπη... τ' είχα πάντα! Πάλι αποβολή,πάλι πεταμένοι βαθμοί - 1-1 με τον Ατρόμητο


Δυστυχώς και σήμερα μια από τα ίδια για τον Παναιτωλικό κι ο κατήφορος καλά κρατεί!
1-1 με τον Ατρόμητο,πέναλτι,αποβολή και πάλι με 10 παίκτες στο τέλος.
Από κυρίαρχος του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος μετατράπηκε σε κομπάρσο στο δεύτερο με τις ίδιες κακές ασθένειες των προηγούμενων αγώνων του.

Με αρκετές απουσίες οπαδών του Παναιτωλικού στην παλιά εξέδρα διεξήχθη ο σημερινός αγώνας Παναιτωλικού - Ατρομήτου στο Αγρίνιο.
Με πολύ όρεξη,δυνατά κι αποφασισμένοι για τη νίκη ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι κι ευτύχησαν μόλις στο 9' να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Καμαρά έξω από την περιοχή μετά από στρώσιμο του Χαριστέα.
Συνέχισαν οι Αγρινιώτες να πολιορκούν την εστία του Ατρομήτου χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ.Ενώ και οι Αθηναίοι δεν κλείστηκαν παίζοντας ανοιχτά κι επιθετικά διεκδικώντας κι αυτοί ένα θετικό αποτέλεσμα.Ετσι παίχτηκε πολύ όμορφο και γρήγορο ποδόσφαιρο.

Κι ενώ το πρώτο ημίχρονο έδειχνε πως επιτέλους ήρθε η μέρα της νίκης δυστυχώς το δεύτερο ημίχρονο ήταν καρμπόν προηγούμενων αγώνων!
Τελείως αδικαιολόγητα ο Παναιτωλικός έδωσε άπλετο χώρο στον Ατρόμητο,ο οποίος σφυροκοπούσε ανηλεώς για την ισοφάριση.Ισοφάριση η οποία ήρθε και πάλι με τον κλασσικό τρόπο.Πέναλτι,αποβολή,γκολ και ολοκληρωτική κατάρρευση εντός και εκτός γηπέδου!
Ηταν το 74' όταν σε μαρκάρισμα του Ετζενγκέλε στο Μήτρογλου ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι με ταυτόχρονη αποβολή.Το πέναλτι εκτελέστηκε στο 79' και ο Μήτρογλου ισοφάρισε ενώ ο Παναιτωλικός συνέχισε για μία ακόμα φορά με 10 παίκτες και οι εξέδρες έβραζαν σε βάρος του διαιτητή,ο οποίος απείλησε να τα μαζέψει και να φύγει.

Πάντως ο διαιτητής κύριος Τριτσώνης ελέγχεται ιδιαίτερα για την κόκκινη κάρτα που έδειξε στο 92 στον Μήτρογλου και την αποβολή του Δώνη,που ήταν τραβηγμένες από τα μαλιά.Τι ήθελε να δείξει;

Για να είμαστε όμως δίκαιοι τις αλλαγές με αμυντικό προσανατολισμό δεν τις έκανε ο διαιτητής αλλά ο κύριος Τεννές!Ο επιθετικός Καραμαλίκης μπήκε στον αγώνα στο 90'!!!!!!!!!!!!

Κύριοι το 1-0 δεν είναι σκορ ασφαλείας,ήμαρτον πια! κι επιτέλους πότε η ομάδα θα τελειώσει έναν αγώνα με 11 παίκτες;
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης(61' Κούσας), Χαριστέας(90' Καραμαλίκης),Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι(80' Παλαιολόγος)

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Iτάνζ, Τόμας, Φυτανίδης, Επστάιν, Καραγκούνης(46' Μπρίτο), Νάστος, Γιαννούλης(74' Αναστασάκος), Σφακιανάκης, Καραμάνος(64' Γκαρσία), Δημούτσος, Μήτρογλου

Στο γήπεδο ο προπονητής της Εθνικής μας
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος,ο οποίος έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους φιλάθλους.Δυστυχώς στις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων υπήρχαν συνολικά μόλις 11 Ελληνες ποδοσφαιριστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: