Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Ηττα του Παναιτωλικού από τον Απόλλωνα 2 - 1 (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός φιλοξενήθηκε απόψε στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Souper League 2017 -2018,όπου υποχρεώθηκε σε ήττα από έναν αντίπαλο που πάλευε με νύχια και με δόντια για βαθμούς σωτηρίας.

Μετά από ένα σχετικά καλό παιχνίδι με αρκετές καλές φάσεις και τρία γκολ η ομάδα του Γιώργου Παράσχου νίκησε 2-1 και θα παλέψει μέχρι τέλους της σεζόν για την παραμονή της.


Ο Παναιτωλικός μπήκε φορτσάτος στο ματς είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους,αλλά είχε την ατυχία να δεχτεί γκολ στο 45'.

Ακριβώς στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου αυτογκόλ από τον Γουίλιαν Μπαρμπόσα!Μετά από κόρνερ του Ναδάλες από δεξιά, ο Στόουκς άγγιξε λίγο την μπάλα με το κεφάλι, με τον παίκτη του Παναιτωλικού να τη στέλνει στη συνέχεια προς τα πίσω στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά γράφοντας το 1-0.(δείτε το εδώ)

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές,αλλά με τον Απόλλωνα να μπαίνει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και να ψάχνει κι άλλο γκολ.

Στο 58' δεύτερο γκολ για τον Απόλλωνα:Ο Αλμπάνης με καταπληκτική προσπάθεια από τα αριστερά και εξαιρετικό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0!(δείτε το εδώ)

Κι ενώ ο Απόλλων φαινόταν να κρατάει το σκορ ο Παναιτωλικός μείωσε με τον Ντίας στο 71'.

Μετά από παράλληλη σέντρα του Μαρινάκη από αριστερά, ο Ρόσα το σουτ, ο Χουάντερσον αποκρούει αλλά πιο γρήγορα ο Ντίας, παίρνει το "ριμπάουντ" και κάνει από κοντά το 2-.1.(δείτε το εδώ)

Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Παναιτωλικού,που πίεσαν και στο 78' έφτασαν κοντά στην ισοφάριση,όταν από σέντρα του Γιαννιώτη ο Μαρινάκης έπιασε με καλές προϋποθέσεις την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ....

Τελικά οι Αθηναίοι πέτυχαν το σκοπό τους,κέρδισαν έστω και δύσκολα 2-1 και έπιασαν την Κέρκυρα στους 19 βαθμούς

Απόλλων (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Στάθης, Ζησόπουλος, Κύργιας, Ναδάλες, Παπάζογλου, Τσουκαλάς(72' Χουάρες), Κονέ, Μενδρινός(82' Ντεβέσα), Αλμπάνης, Στόουκς(90' Καστιγέχος).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μύγας(57' Γιαννιώτης), Μιχάι, Άργκους, Μαρινάκης, Μπεχεράνο, Ντίας, Μάζουρεκ(27' λ.τ. Βασιλούδης), Ρόσα, Μπαρμπόσα(70' Ιταμπέλ), Μοράρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: