Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Αυτοκτόνησε ο Παναιτωλικός,1-2 ο Εθνικός

Ενας  κακός σήμερα Παναιτωλικός κατάφερε να αναστήσει τον ουραγό Εθνικό που κέρδισε μέσα στο Αγρίνιο με 2-1 και τον "γκρέμισε" από την πρώτη θέση.
Ενα μέτριο,άκαρπο και φλύαρο πρώτο ημίχρονο από πλευράς Παναιτωλικού,που σε κάποια σημεία έδωσε το δικαίωμα στον Εθνικό να ελπίζει για κάτι καλό αφού έκανε ευκαιρίες κι απείλησε ν' ανοίξει το σκορ έχοντας και δοκάρι στο 25' με τον Παστό.
Το ίδιο άσχημα  ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος με τον Εθνικό να απειλεί από την αρχή και στο 56' ο Βασιλόγιαννης έγραψε το 0-1 εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος του Ρότσα.
Στη συνέχεια η είσοδος των Μπαϊκαρά και Θεοδωρίδη ισορόπησε την κατάσταση και σ' ένα δίλεπτο (65-66) χάθηκαν δυο καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση.Και τρίτη μεγάλη ευκαιρία στο 70΄ σε διπλή φάση με Γκούρμα και Καραμαλίκη.
Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν για καρδιακούς,όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.
Ο Γκούρμα κατάφερε στο 86'  να κάνει το 1-1 κι αμέσως με τη σέντρα ο Χανιώτης πέτυχε γκολ για να δώσει τη νίκη στον Εθνικό με 1-2.
Στο πεντάλεπτο των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι κι έτσι ο Εθνικός άρχισε να δημιουργεί καλή παράδοση επιτυχιών στο Αγρίνιο.

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Κούσας, Γκόλιας, Ρότσα, Αναστασιάδης(46' Καραμαλίκης), Παλαιολόγος, Μπουμάλ(63' Θεοδωρίδης), Γκούρμα, Γκούνκελ, Παππάς(60' Μπαϊκαρά), Μουμίν.

Εθνικός (Σάββας Παντελίδης): Συμεωνίδης, Σύρος, Παστός, Ψιάνος, Παγώνης, Γκράϊμς, Σιλιγαρδάκης, Τσεμπερίδης(83' Βιδάλης), Φαρινόλα, Περέιρα(60' Χανιώτης), Βασιλόγιαννης(70' Κοκκινίδης).

Διαιτητής:ΣΕΓKΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Ευβοίας)
Βοηθοί:ΡΟΥΜΠΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ(Ευβοίας)και ΑΠΤΟΣΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ(Αθηνών)
4ος:ΡΟΥΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Πρεβέζης)
Παρατηρητής:ΜΑΝΘΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (Αχαϊας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: