Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ανετη νίκη του Παναιτωλικού με 2 -0

Το σερί των νικών για τον Παναιτωλικό συνεχίστηκε και στη Νίκαια!
Σ' ένα αφιλόξενο γήπεδο και με πολλά επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα έξω απ' αυτό,διεξήχθη το σημερινό παιχνίδι στη Νίκαια μεταξύ του Ιωνικού και του Παναιτωλικού.Μέσα στο γήπεδο υπήρχαν περίπου 600 φίλοι του Ιωνικού ενώ οι φίλοι του Παναιτωλικού δεν μπόρεσαν να μπουν. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και καθαρό,παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο κι από τις δυο ομάδες με τον Παναιτωλικό να είναι καλύτερος σ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά πολύ επιπόλαιος στην τελική προσπάθεια.Χάθηκαν αμέτρητες ευκαιρίες για γκολ.Να σημειωθεί πως έβρεχε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε γρήγορα με τον Παππά στο 12' και έχασε άλλες τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες δύο με τον Παππά και δύο με τον Καραμαλίκη για να διπλασιάσει τα τέρματά του στο πρώτο μέρος.
Δυνατά ξεκίνησε ο Παναιτωλικός και στο  δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 50' είχε καλή ευκαιρία για γκολ με τον Ρότσα και στο 53' με τον Γκούρμα.
Στο 67΄ ο Γκούρμα πέτυχε το 2-0  κι έδωσε τέλος στο χορό των χαμένων ευκαιριών αλλά και στο παιχνίδι γενικότερα.
Κρίμα που οι οπαδοί του Παναιτωλικού (πλην ελαχίστων) δεν μπόρεσαν ν' απολαύσουν ένα πολύ καλό κι επιθετικό σύνολο,που πέτυχε μια άνετη νίκη απέναντι σ' έναν Ιωνικό που έπαιξε ανοικτά και κοντράρισε όσο μπορούσε την ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα.
Αρκετά παράπονα έχει ο Παναιτωλικός από το διαιτητή που δεν σφύριξε πολλά φάουλ των παικτών του Ιωνικού.

ΙΩΝΙΚΟΣ:(Γιάννης Πετράκης) Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης(40' Κωνσταντινίδης),Ρουσάκης(74 Πολίτης),Μακράκης,Δελήμπασης,Τσιμικλής, Πασάς,Μεϊντής,Γιονίδης,Βλάχος,Ερρίκος(72' Σπυριδάκης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:(Γιάννης Νταλακούρας) Τζενάμο,Γκόλιας,Παλαιολόγος,Ρότσα, Κούσας, Αναστασιάδης,Δέντσας, Μπαϊκαρά, Παππάς(77' Μπουμάλ),Μουμίν(52' Γκούνκελ),Καραμαλίκης(46' Γκούρμα)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τίκας (Καρδίτσας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βαφειάδης (Καρδίτσας), Τσαρνάς (Βοιωτίας)
4ος: Σέγγος (Εύβοιας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κουρκούνας (Χανιών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: