Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Κόντρα στον Ιωνικό για το διπλό

 Απόψε στις 7 στο γήπεδο της Νεάπολης στη Νίκαια ο πρωτοπόρος Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Ιωνικό στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής.
Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλουν να δώσουν και οι δυο ομάδες κι αν ο βροχερός καιρός το επιτρέψει θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Οι "κυανόλευκοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το μεσημέρι της Τρίτης στη Νεάπολη κι είναι πανέτοιμοι για το σημερινό αγώνα..Ο τεχνικός των Νικαιωτών Γιάννης Πετράκης θα ανακοινώση τη δεκαοκτάδα μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Η αποστολή του Παναιτωλικου αχώρησε για την Αθήνα  το πρωί της Τρίτης, μετά το καθιερωμένο χαλάρωμα.Ο Γιάννης Νταλακούρας υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Μουμίν που εξέτισε την ποινή του, ενώ εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Καούνος και Θεοδωρίδης.
Την αποστολή του Παναιτωλικού αποτελούν οι: Τζενάμο, Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Βούκοβιτς, Παλαιολόγος, Ρότσα, Κούσας, Αναστασιάδης, Ετζενγκέλε, Δέντσας, Γκούνκελ, Μπαϊκαρά, Παππάς, Μπελεβώνης, Μουμίν, Μπουμάλ, Γκούρμα, Καραμαλίκης, Πασάς, Μπακάκης.
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση αναφορικά με τους φιλάθλους της που θα μεταβούν στο γήπεδο της Νίκαιας: Όπως ενημερωθήκαμε από την ΠΑΕ Ιωνικός, οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου 2010 ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ώρα έναρξης 19.00), θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 7 και 8, δίπλα στις οποίες βρίσκεται εκδοτήριο, απ’ το οποίο μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια. Η τιμή των εισιτηρίων έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τίκας (Καρδίτσας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βαφειάδης (Καρδίτσας), Τσαρνάς (Βοιωτίας)
4ος: Σέγγος (Εύβοιας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κουρκούνας (Χανιών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: