Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Βρέθηκε τρίτη γιάφκα στο Αγρίνιο

Αλληλοσυγκρουόμενες είναι οι πληροφορίες σχετικά με τις χθεσινοβραδυνές έρευνες στη γιάφκα του Αγρινίου.Βαθύ σκοτάτι και πολλές εικασίες για την τρίτη γιάφκα των τρομοκρατών!
Κατ' άλλους επιβεβαιώνεται από την αστυνομία η υπάρξη και τρίτης γιάφκας στο Αγρίνιο,στην οδό Δασκαλοπούλου συγκεκριμένα,όπου βρέθηκε βαρύς οπλισμός καθώς και υλικό που παραπέμπει στη Σέχτα Επαναστατών. Στο Αγρίνιο έχουν γίνει επίσης τρεις με τέσσερις προσαγωγές.
Αλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι έρευνες στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Δασκαλοπούλου στο Αγρίνιο δεν έχουν κάποια σημαντικά ευρήματα (προς το παρόν γίνεται λόγος για δυο περίστροφα, αλεξίσφαιρα γιλέκα, περούκες κλπ),αλλά θεωρείται πως μεγάλο μέρος του οπλισμού που ανακαλύφθηκε στην Αθήνα, μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο.
Η μεταφορά αυτή λένε δεν αποκλείεται να σχετίζεται με επιθέσεις που σχεδίαζαν τα μέλη της οργάνωσης να κάνουν στη δεύτερη επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου.
Πάντως οι έρευνες επεκτάθηκαν σε 15 πόλεις της Ελλάδας και από τις ολονύχτιες επιχειρήσεις που έκανε η Αντιτρομοκρατική και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μέχρι στιγμής έγιναν επτά προσαγωγές.Μεταξύ των προσαχθέντων υπάρχει και μία νεαρή γυναίκα. Δύο προσαγωγές έχουν γίνει στην περιοχή του Αγρινίου, μία στη Σητεία της Κρήτης και μία στη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: