Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

"Χριστός ή Κρίση;Η μετάνοια είναι η λύση"!

Αφισοκόλληση από Κατηχητικό στην πόλη!
Περιφρούρηση από ιερείς!


Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα...

Φαίνεται ότι το Αγρίνιο είναι μήτρα κινήσεων και κινημάτων. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι χτες το βράδυ είχαμε στο κέντρο της πόλης αφισοκόλληση απο πιτσιρικάδες, συνοδεία παπάδων που όπως πληροφορηθήκαμε ανήκαν στο Κατηχητικό του Αγίου Δημητρίου!
Οφείλω να πω ότι μου έκανε εντύπωση και ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων αλλά και η ενδυματολογική άποψη των πιτσιρικάδων.Δεν ξέρω αν περίμενα να δω τίποτε κολλεγιόπαιδα αλλά τα παιδά ήταν ντυμένα σαν...παιδιά.Φούτερ,πολλές φορές με κουκούλα(!) και σε δυο περιπρώσεις με κουκούλα φορεμένη(!!).Ή μήπως έτσι να μου φάνηκε;Που να ξερω;...
Είναι πάντως βέβαιο ότι έρχεται να επιβεβαιωθεί η τελευταία μου ανάρτηση.Προφανώς η Εκκλησια αποφάσισε να ξαναπάρει πολιτικό ρόλο και το ερώτημα είναι γιατί.Γιατί δεν θέλει πια να αφήνει τη ριζοσπαστική αριστερά να έχει τα πρωτεία στην αντίσταση κατά του Μνημονίου και του ξένου Παράγοντα;Ακολουθεί τη συνταγή των συντηρητικών χώρων της χώρας(βλ. μέρος της Ν.Δ αλλά και το στριμωγμένο ΛΑΟΣ) που θέλουν μερίδιο στο σκηνικό που θα γίνει αύριο;Ή μήπως παει να προλάβει τις δημοσιονομικές αλλαγές που θα την αφορούν κι αυτή σύντομα και ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ;
Θα δούμε: Πάντως το σύνθημα ήταν το εξής: "Χριστός ή Κρίση;Η μετάνοια είναι η λύση"!
Με τον πειρασμό να θέλει να με κάνει να πω ότι η λύση είναι η Μιτσουμπίσι,έχω μια παρατήρηση μόνο.Αν η μετάνοια ήταν η λύση δυο χιλιάδες χρόνια τώρα ολο και κάποιος θα είχε ματανοήσει,αλλά δεν το κάνει μάλλον και γι΄αυτό αν και ο Χριστός πέρασε από δω όλα εξακολουθούν και είναι μαντάρα.
Υ.Γ.Τα 13-14 χρονα που πολιτικολογούν και σηκώνουν συνθήματα δεν είναι αποδεκτά από μένα,από όποιο χώρο κι αν προέρχονται.Θέλει πείρα και πολύ διάβασμα για να μπορείς να πεις αν η μετάνοια ειναι η λύση και η κρίση ο αντίποδας του Χριστού.Πάντως το όλο σκηνικό είμαι υποχρεωμένος να το αποδεχτώ όπως το αποδέχομαι και από πολιτικές νεολαίες,κινήματα κλπ.Τα όργανα πάντως άρχισαν.
http://alitarxis.blogspot.com/

Η φωτογραφία από το agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: