Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Τραγωδία στην Πατρών-Κορίνθου,4 νεκροί


Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10.30 χθες το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου, στο 159ο χλμ, κοντά στον κόμβο της Πούντας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα στη συνέχεια να εκδηλωθεί φωτιά και τέσσερις άνθρωποι να καούν!
Κανείς τους δεν κατάφερε να βγει και μάλιστα τα σώματά τους απανθρακώθηκαν σε τέτοιο βαθμό, που δεν μπορεί να γίνει αναγνώριση, όχι μόνο των στοιχείων τους, αλλά ούτε των φύλων τους, σε πρώτη φάση.
Οι τρεις άνθρωποι επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο και ένας στο άλλο. Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα και 5 άνδρες της Πυροσβεστικής Αιγίου.
Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, όταν το ένα ξέφυγε σπό την πορεία του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα.Στο ένα όχημα επέβαιναν τρία ατομα αλβανικής υπηκοότητας, ανάμεσα στα οποία ένα αγοράκι 5 μόλις ετών, ενώ στο άλλο αυτοκίνητο ένας Έλληνας, 24 ετών, κάτοικος Αιγίου.0 24χρονος από το Αίγιο εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα, ενώ το όχημα με τα τρία άτομα από την Αλβανία, στο ρεύμα προς Αθήνα. Στο αυτοκίνητο εκτός από τον οδηγό και το αγοράκι επέβαινε και μια γυναίκα ηλικίας 63 ετών. Και οι τρεις ήταν κάτοικοι Αθηνών.
www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: