Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός απόψε στο Καραϊσκάκη


Έχοντας την… αύρα από την μεγάλη σε εύρος νίκη επί της Δόξας Δράμας αλλά και την φρεσκάδα, τόσο των βασικών που ξεκουράστηκαν όσο και αυτών που θα αποτελέσουν τις νέες προσθήκες στην 11άδα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον σκληροτράχηλο, Παναιτωλικό το Σάββατο στο Καραϊσκάκη (19:30, Novasports 1).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σαφώς καλύτερη ψυχολογία σε σχέση με αυτή που επικρατούσε πριν το ματς με την Δόξα Δράμας και αλλά και ένα μεγάλο ατού. Ποιο; Μα το γεγονός ότι τρία βασικά στελέχη της 11άδα έχουν πάρει ανάσες και αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί. Μειονέκτημα; Η απουσία του Μιραλάς, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την κερκίδα.

Ο Τοροσίδης και ο Τζεμπούρ αναμένεται να βρεθούν στις αρχικές επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά και στην επίθεση.

Ο Μέγιερι θα ξεκινήσει βασικός. Ο Τοροσίδης θα είναι στο δεξί και ο Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στο κέντρο της οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Μαρκάνο, εκτός κι αν ο Βαλβέρδε κάνει την έκπληξη και δώσει ανάσες στον Έλληνα αμυντικό για να βάλει στην 11άδα τον Παπάζογλου.

Ο Μανιάτης θα παραμείνει στον άξονα. Δίπλα του θα είναι πιθανότατα ο Μοντέστο, σε μία θέση που διεκδικεί και ο Ορμπάιθ. Μπροστά τους ο Ιμπαγάσα.

Στην επίθεση ο Τζεμπούρ θα επιστρέψει, αλλά πιθανότατα θα αγωνιστεί στο άκρο για να παίξει και πάλι στην κορυφή ο Πάντελιτς. Στο άλλο άκρο θα βρεθεί ο Μόνχε. Δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο ο Πάντελιτς και στην 11άδα να βρεθεί ο Αμπντούν, προκειμένου ο Τζεμπούρ να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Αμπντούν.

Παναιτωλικός:
Τα αρνητικά αποτελέσματα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έφεραν μια ανησυχία στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό. Ο Μπάμπης Τεννές, θέλει η ομάδα του να παραταχθεί στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό με στόχο μια καλή εμφάνιση και από εκεί και πέρα ότι προκύψει.

Ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει και πάλι στον Άντι, ο οποίος και θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Παράλληλα δεν αναμένεται κάποια άλλη αλλαγή σε σχέση με την σύνθεση της ΑΕΚ.

Ο Μπλάζιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Κουτρουμάνος, Άντι στα άκρα της άμυνας. Οι Ντολεζάι και Εντζεγκουέλε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Μητρόπουλος, Ρότσα και Κούσας θα είναι στη μεσαία γραμμή και οι Θεοδωρίδης, Καμαρά και Χαριστέας στην επίθεση.

Η αποστολή: Τζενάμο, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: