Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Αρης - Παναιτωλικός σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Η αναμέτρηση των κιτρίνων σήμερα στη Θεσσαλονίκη μεταξύ Αρη και Παναιτωλικού.
Aλλοπρόσαλη η φετινή πορεία του Αρη,που ξεκίνησε πάρα πολύ άσχημα αλλά τελευταία φαίνεται να επανακάμπτει με τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ.
Ο προπονητής του Αρη αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από απουσίες ποδοσφαιριστών και θα προσπαθήσει εκ των ενώντων να φτιάξει μια αξιόμαχη ενδεκάδα,η οποία θα στοχεύει μόνο στη νίκη!
 Στην αποστολή μετέχουν οι: Βελλίδης, Διούδης, Μίσελ, Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Φατί, Τόχα, Παπαζαχαρίας, Ιάκομπ, Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Νέτο, Καπετάνος, Καστίγιο, Ούμπιντες.
Ο Παναιτωλικός παρότι έπαιζε καλά απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους,όπως ΠΑΟΚ,ΑΕΚ και Ολυμπιακός εν τούτοις δεν μπορούσε να σκοράρει κι έφευγε από το γήπεδο με την πικρή γεύση της ήττας.Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε το πολυπόθητο γκολ και πήρε και τους τρεις βαθμούς της νίκης φτάνοντας ήδη στους 14 συνολικά,καθόλου ευκατφρόνητη συγκομιδή.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με την ελπίδα πως θα βρεθεί και πάλι ο δρόμος προς τα δίχτυα ο Παναιτωλικός βρίσκεται από χτες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για μια ακόμα καλή εμφάνιση και γιατί όχι και τη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα.

Στα αξιοσημείωτα του σημερινού αγώνα η παρουσία του Αγγελου Χαριστέα με τη φανέλα του Παναιτωλικού απέναντι στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες αν και η Αστυνομία απαγόρευσε τη μετακίνηση οπαδών του Παναιτωλικού στη Θεσσαλονική η διοίκηση του Αρη θα ανοίξει τη θύρα 4 μόνο για τους φίλους του Αγρινιώτικου συλλόγου στα πλαίσια του φίλαθλου πνεύματος και της αμοιβαιότητας στο δεύτερο γύρο.

H αποστολή του Παναιτωλικού: Τσενάμο, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά

Ο αγώνας αρχίζει στις 17:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από NS3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: