Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ολονύκτιες έρευνες στον Αχελώο για τον εντοπισμό αγνοούμενου (βίντεο)




Αστυνομικοί, πυροσβέστες και κάτοικοι βρίσκονται από το βράδυ της Πέμπτης σε αναζήτηση 65χρονου στην Στράτο, που πιθανολογείται πως έπεσε με το αυτοκίνητο του στο κανάλι του Αχελώου, κάτω ακριβώς από την γέφυρα

Δραματικές διαστάσεις έχουν πάρει από τα μεσάνυχτα οι αναζητήσεις για 65χρονο που από το μεσημέρι δεν έχει δώσει σημεία ζωής στην Στράτο και υπάρχουν υποψίες πως έχει πέσει με το αυτοκίνητο του στο κανάλι της τεχνητής ροής του Αχελώου, με το ενδεχόμενο τα νερά να τον έχουν παρασύρει χιλιόμετρα μακριά…Ο 65χρονος, αναζητείται από το απόγευμα της Πέμπτης, όταν η οικογένεια του ανησύχησε, αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής, ενώ νωρίτερα είχε πει πως θα πάει στο περιβόλι του. Κάτοικοι άρχισαν να τον ψάχνουν και διαπίστωσαν πως σε αγροτικό δρόμο, δίπλα από το κανάλι του Αχελώου, υπήρχαν ροδιές που οδηγούσαν στο κενό, σημάδι εκτροπής αυτοκινήτου.

Στο σημείο, έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας, αστυνομικοί και πυροσβέστες, αλλά και αρκετοί κάτοικοι, αναζητώντας περισσότερα ίχνη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο 65χρονος στο μεταξύ δεν έχει βρεθεί, ούτε και στο περιβόλι του, όπου αναζητήθηκε.
Συγγενείς και κάτοικοι φοβούνται πως ο συνταξιούχος, έπεσε με το αυτοκίνητο του στο ποτάμι και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, ενώ κάποιοι που έψαξαν στην γέφυρα του Αγίου Γεωργίου, υποστήριξαν πως βρήκαν ίχνη από σύρσιμο αντικειμένου. Η απόσταση από την γέφυρα μέχρι το πιθανό σημείο εκτροπής, είναι περίπου 7 χιλιόμετρα!

Οι αναζητήσεις τη νύχτα, γίνονταν ουσιαστικά στα τυφλά, ενώ ειδοποιήθηκε και η ΔΕΗ, που έχει περιορίσει την ροη του νερού από το φράγμα, ώστε να πέσει η στάθμη, που στο σημείο, είναι πολύ πάνω από τα δέκα μέτρα.
Στο μεταξύ έχει ειδοποιηθεί και η ΕΜΑΚ της Πάτρας, που πρόκειται να συνδράμει στις έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας.
http://agriniopress.gr/

Σημ.Γηγενή Αγρινιώτη:Νεώτερες πληροφορίες κάνουν λόγο για πτώμα αγνώστου ανδρός που βρέθηκε νωρίς το πρωί σήμερα στις εκβολές του Αχελώου από κυνηγούς.Η αστυνομία προσπαθεί να διαλευκάνει αν τα δύο περιστατικά σχετίζονται κι αν ο νεκρός είναι ή όχι ο 65 χρονος αγνοούμενος από τη Στράτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: