Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Πήγαιναν στα φροντιστήρια ως... διαρρήκτες και συνελήφθησαν


Δύο νεαροί Ρομά,οι οποίοι συνελήφθησαν χτες, πήγαιναν φροντιστήριο αλλά όχι για να μάθουν γράμματα!Αρπαζαν ό,τι εύρισκαν πρόχειρο και στη συνέχεια τα μεταπωλούσαν.

Ένα ωδείο και τρία φροντιστήρια είχαν ρημάξει στην πόλη μας, το τελευταίο δεκαπενθήμερο,οι  δύο ανήλικοι διαρρήκτες, οι οποίοι πωλούσαν τα κλοπιμαία σε δύο  ενήλικους! Τόσο οι δράστες, όσο και οι κλεπταποδόχοι έπεσαν στα χέρια αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι ερευνούν αν έχουν κάνει και άλλες κλοπές.

Οι δυο πιτσιρικάδες, ηλικίας 14 και 17 χρόνων, δρούσαν από τις 24 Νοεμβρίου και είχαν κλέψει από τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών μιας 33χρονης έναν φορητό υπολογιστή και ενός 73χρονου 100 ευρώ, από το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ενός 42χρονου το κινητό του τηλέφωνο και από το ωδείο σύγχρονης μουσικής άλλον έναν φορητό υπολογιστή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το ένα laptop και το κινητό στην κατοχή ενός 26χρονου στον οποίο το είχε πουλήσει ο 14χρονος και τον δεύτερο υπολογιστή στην κατοχή ενός 38χρονου που τον είχε αγοράσει από τους δυο ανήλικους.

Σε βάρος των πιτσιρικάδων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και σε βάρος των ενήλικων για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: