Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0 - 0 (φωτο)


Στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά από ενα πολύ καλό ματς,ειδικά στο πρώτο ημίχρονο,οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0.

Χωρίς άγχος οι δύο αντίπαλοι αφού λογικά έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία ξεδίπλωσαν τις αρετές τους και χάρισαν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο,στο οποίο και οι δύο τερματοφύλακες έδειξαν τα προσόντα τους.

Στο 24' ο Πάουλο εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Μπράβο σπρώχτηκε από τον Μιχαήλ και πέφτοντας στο έδαφος βρήκε την μπάλα με την πλάτη (!) η οποία κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη!

Στο 25' η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ,αλλά ο Κυριακίδης είπε "όχι" στο σουτ του Ζάιρο!

Στο 32' πολύ δυνατό σουτ του Μπουκουβάλα έξω από την περιοχή ο Κυριακίδης μπλόκαρε στη γωνία του.

Στο 36' πολύ ωραία κάθετη πάσα του Ζάιρο στον Γιάκο, ο Κυριακίδης όμως είναι και πάλι εκεί με νέα μεγάλη επέμβαση

Στο 45' φοβερή εκτίναξη του Πασχαλάκη σε σουτ του Πάουλο και εκπληκτική απόκρουση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε,αν και οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ήταν πολλές δεν κατάφεραν να μπουν με αξιώσεις στις αντίπαλες περιοχές και να σκοράρουν.

Στο 49' ένα γκολ του Παναιτωλικού ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 67' όταν ο Ακόστα έκανε ο,τι ήθελε από την αριστερή πτέρυγα πέρασε τον Μπράβο, αλλά η σέντρα του δεν ήταν ανάλογη της προσπάθειας του και η άμυνα του Παναιτωλικού δεν ανησύχησε.

Όπως και ο Παναιτωλικός έτσι και ο ΠΑΣ σκόραρε στο 73' αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Είχε προηγηθεί φάουλ του Κόντε στον Κυριακίδη.

Οι γηπεδούχοι που είχαν την υπεροχή στο δεύτερο μέρος απείλησαν και πάλι στο 84' όταν ο Ζάιρο με κεφαλιά - πάσα βρήκε τον Πέδρο Κόντε, ο Ισπανός άνοιξε το κοντρόλ κι έχασε την ευκαιρία να απειλήσει τον Κυριακίδη.








ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης):Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας (68' Κούτρης), Ακόστα, Ναδάλες (75' Βιντάλ), Λίλα, Ζάιρο, Γιάκος (75' Κοζορώνης),

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Ρότσα, Μάκος(46' Λόπες), Μπράβο, Πάουλο, Κλέσιο(64' Ρόσα), Ρέι(82' Μουνιός), Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: