Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Κυπελλούχος Γ Εθνικής η Α.Ε. Καραϊσκάκης,που νίκησε 1 - 0 την Αχαϊκή! (βίντεο)


Με τέρμα του Κουσίδη στο 60ο λεπτό, η ΑΕ Καραϊσκάκης νίκησε 1 - 0 την Αχαϊκή και στέφθηκε Κυπελλούχος Γ Εθνικής στον τελικό που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο του Παναιτωλικού!

Η ομάδα της Άρτας ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη της Αχαϊκής και πήρε το τρίτο κατά σειρά τρόπαιο, που επανήλθε φέτος στη ζωή της Γ Εθνικής. Η σεζόν δεν τελειώνει όμως εδώ για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, που θα αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο, στο Super Cup Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» είχαν και δοκάρι μετά το γκολ, ενώ γενικότερα ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, με την Αχαϊκή να σταματάει πάνω στον Ανδρούτσο στις 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο παιχνίδι.

Στο 90’ η Αχαϊκή έμεινε με 9 παίκτες, αφενός γιατί τραυματίστηκε ο Κωστούλας και είχαν γίνει ήδη οι 3 αλλαγές της ομάδας του και αφετέρου επειδή ο Κωνσταντινόπουλος πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα

Δείτε όλο το ματς


Συνθέσεις
Α.Ε. Καραϊσκάκης: Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Βελέτης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς (92’ Γούλας), Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας, Κουσίδης (80’ Αβραμίδης), Ευαγγέλου (46’ Ζιγκερίδης)

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Χαρίζι, Κωνσταντινόπουλος, Αποστολόπουλος, Δριμαλάς (69’ Αναγνωστόπουλος), Κωστούλας, Γεωργόπουλος (79’ Μαντάς), Ρουμπάτος (63’ Αγγελόπουλος).
http://sportsup.gr/

Η ώρα της απονομής του Κυπέλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: