Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Οι παλαίμαχοι του Παναιτωλικού τίμησαν τον Δημήτρη Γάκη! (φωτο)


Σε άλλες, δύσκολες, εποχές για τον Παναιτωλικό, ο Δημήτρης Γάκης, τίμησε όσο λίγοι την φανέλα με το Νο1. Οι παλιοί συμπαίκτες του δεν τον έχουν ξεχάσει και βρήκαν την ευκαιρία να τον τιμήσουν!

Ο Δημήτρης Γάκης υπήρξε βασικός πορτιέρο του Αγρινιώτικου συλλόγου στην δεκαετία του ’80, σε εποχές που ο Παναιτωλικός αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής. Η ιστορία κατέγραψε ότι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες που πέρασαν από το Αγρίνιο και αγαπητός τόσο στους συμπαίκτες του, όσο και στον φίλαθλο κόσμο.

Με αφορμή ένα φιλικό παιχνίδι, η ομάδα των παλαιμάχων του Παναιτωλικού βρέθηκε στο Μέτσοβο εκεί όπου ήταν και ο Δημήτρης Γάκης! Του ετοίμασαν μια φανέλα με το όνομά του και του την παρέδωσε ο άλλοτε συμπαίκτης του και παλιά δόξα του συλλόγου, Γιάννης Μακρής.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Γεράσιμος Μπελεβώνης, ο προπονητής της ομάδας Μάκης Χάβος, ο γενικός αρχηγός Μάκης Μπελεβώνης και ο... διάδοχος του Χρήστος Κουτσοσπύρος,ο Κώστας Τάκος,ο Γιώργος Μανδέλος,ο Λεωνίδας Κωστόπουλος,ο Βασίλης Μπεκατώρος και πολλοί άλλοι!
http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: