Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Στο νοσοκομείο 37χρονος μετά από επίθεση αδέσποτων στο ΔΑΚ Αγρινίου (φωτο)


Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχθηκε γνωστός αγρινιώτης νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι , κοντά στο κολυμβητήριο του ΔΑΚ Αγρινίου.

Μάλιστα, μετά την επίθεση, με περιπολικό ο παθών μετέβη στο
νοσοκομείο του Αγρινίου, μιας και είχε υποστεί ελαφρά τραύματα , όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο facebook.

Τα σκυλάκια γύρω από το κολυμβητήριο. Αν ήταν ένα παιδάκι στην θέση μου;”, γράφει συγκεκριμένα ο 37χρονος παθών, που σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο του περιστατικού είχε αντιπαράθεση με την πρόεδρο της Φιλοζωικής του Αγρινίου, που κοντά στο σημείο διαθέτει χώρο φιλοξενίας αδέσποτων.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Φιλοζωικής Αγρινίου υποστηρίζει πως ο σκύλος γάβγιζε στον 37χρονο και η ίδια του ζήτησε να μην τρέξει, γιατί θα τον κυνηγούσε. Μάλιστα σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, εκείνος έπεσε καθώς τον κυνηγούσε ο σκύλος και έτσι απέκτησε τα τραύματα στο αριστερό του γόνατο, τονίζοντας όμως πως ο σκύλος δεν τον δάγκωσε.

Επίσης σύμφωνα με την κα Αναγνωστοπούλου, ο 37χρονος της επιτέθηκε φραστικά με πρόφαση πως ο σκύλος ήταν της φιλοζωικής, κάτι που όμως δεν ισχύει σύμφωνα με την ίδια.
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: