Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΗΛΕΙΑ: Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. 45χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Περισσότερες από 500 φωτογραφίες γυμνών ανήλικων στο κινητό του

Από τον περασμένο Μάρτιο ερευνούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Α.Τ. Βάρδας την υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων και προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους μέσω διαδικτύου.

Θύματα του 42χρονου Αλβανού που συνελήφθη χθες, ανήλικα κορίτσια, γυμνές φωτογραφίες των οποίων βρέθηκαν στο κινητό του.

Πριν από περίπου δυο μήνες, στην αστυνομία έφθασαν καταγγελίες από τους γονείς μιας κοπέλας που είχε αρχίσει να δέχεται εκβιασμούς κι απειλές προκειμένου να ενδώσει και να του στέλνει η ίδια γυμνές φωτογραφίες της.

Ο δράστης είχε γνωρίσει τη μητέρα της κοπέλας σε προγενέστερο χρόνο και φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε αυτή τη γνωριμία για να προσεγγίσει την ανήλικη.

Σύμφωνα με το ilialive μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί της Βάρδας ήρθαν σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και όταν η υπόθεση επιβεβαιώθηκε δόθηκε εντολή για τη σύλληψη του αλλοδαπού.

Στο κινητό τηλέφωνο του 42χρονου βρέθηκαν περισσότερες από 500 φωτογραφίες γυμνών κοριτσιών! Οι αστυνομικοί προσήγαγαν και έναν ακόμη Αλβανό, ως συνεργό του 42χρονου, επειδή φαίνεται ότι αυτός του αγόρασε το κινητό τηλέφωνο.

Γωγώ Παπαδάκου
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: