Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 47χρονος έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του


Ένα τραγικό περιστατικό συγκλόνισε για μια ακόμη φορά την τοπική κοινωνία, όταν ένας 47χρονος συμπολίτης μας, κάτοικος εν ζωή περιοχής πλησίον της πόλης αποφάσισε για τους δικούς του λόγους, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε κρεμασμένος από τους δικούς του που τον αναζητούσαν. Αφού προσπάθησαν να ξεπεράσουν το αρχικό σοκ, ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και άρχισε να συλλέγει στοιχεία.

Ταυτόχρονα ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κανείς δεν γνωρίζει ποιο ακριβώς ήταν το κίνητρο της πράξης του. Παρότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας δεν είχε αφήσει σημειώματα με τα οποία να εξηγούσε την πράξη του. Ωστόσο, συμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Το συμβάν βύθισε στο πένθος τους συγγενείς του αυτόχειρα και όσους τον γνώριζαν, στους οποίους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
http://imerazante.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: