Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Προφυλακιστέοι οι δύο για την βεντέτα - Τι λέει και τι θα πράξει ο πατέρας του θύματος (βίντεο)


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες,για τη στυγερή δολοφονία του 37χρονου Γιώργου Σαρακίνη ,την περασμένη Τρίτη, στη Ζάκυνθο.

Ο πρώτος δράστης, 34 ετών,ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως
στο Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου,κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, ενώ ο δεύτερος για συνέργια σε ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοκατοχή.

Οι δύο δράστες την επόμενη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθούν στη φυλακή.

Βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών - Τι λέει ο πατέρας του θύματος στον ALPHA


“Έκαναν ενέδρα στο παιδί μου και το σκότωσαν σαν να είναι λαγός”, λέει ο πατέρας του Γιώργου Σαρακίνη, ο οποίος δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στη Ζάκυνθο.

Πριν από 24 χρόνια, το 1993, ο πατέρας του 37χρονου θύματος σκότωσε τον πατέρα ενός εκ των δύο ανδρών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του παιδιού του. Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ο ένας για ανθρωποκτονία απο πρόθεση και ο δεύτερος για συναυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή.

“Έκαναν ενέδρα στο παιδί μου και το σκότωσαν σαν να είναι λαγός. Τι άλλο να πω; Βεντέτα δεν υπήρχε, διότι εγώ και ο πατέρας του είχαμε “βαρεθεί” παλιά, παλικαρίσια, και εγώ και αυτός στην πλατεία. Πήγα στην φυλακή, έβγαλα την ποινή μου ισόβια, που δεν έπρεπε να φάω ισόβια. Από εκεί και πέρα βγήκα από τη φυλακή, δεν τους ενόχλησα ποτέ. Ούτε αυτούς, ούτε κανέναν άλλον”, είπε μεταξύ άλλων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA


Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Η βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών όπλισε το χέρι του 34χρονου, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (22.08.2017) δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Γιώργο Σαρακίνη, στη Ζάκυνθο.
Στον τόπο του εγκλήματος, επί της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Καλαμακίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο καραμπίνες και έξι κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Στον ευρύτερο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα, η οποία όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ανήκε σε έναν άλλον 34χρονο, ο οποίος δεν είχε άδεια και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή.

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: