Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Αμαλιάδα: Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι νεαροί γονείς του δυόμιση μηνών βρέφους


Ανείπωτη τραγωδία στην Αμαλιάδα από τον θάνατο βρέφους δυόμιση μηνών.Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι νεαροί γονείς, εκπαιδευτικοί στο επάγγελμα, που «έχασαν» από την αγκαλιά τους το αγγελούδι τους, το μόλις 70 ημερών βρέφος τους το βράδυ του Σαββάτου.

Μια ανείπωτη τραγωδία ζει οικογένεια που το τελευταίο χρόνο διαμένει στην Αμαλιάδα, και η οποία έχασε το μόλις δυόμιση μηνών βρέφος της πιθανότατα από σηψαιμία.

Τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν από την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής

«Τώρα στο Νοσοκομείο»

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου οι δύο εκπαιδευτικοί, οι γονείς του βρέφους, κοριτσάκι μόλις δύομιση μηνών, διαπιστώνουν ότι το μωρό παρουσιάζει έντονη αδιαθεσία και κάνει εμετούς. Έτσι επισκέφθηκαν παιδίατρο της Αμαλιάδος. Η παιδίατρος εξετάζει το βρέφος και κρίνει πως το μωρό πρέπει να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο Πύργου.

Οι γονείς με το βρέφος φθάνουν στον Πύργο. Η κατάσταση της υγείας του βρέφους όπως διαπίστωσαν οι γιατροί στον Πύργο ήταν ιδιαίτερα επιδεινωμένη. Ομάδα ιατρών ανέλαβε άμεσα δράση. Το διασωλήνωσαν, έδωσαν μάχη, αλλά παρά τις προοσπάθειές τους δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Σε κατάσταση σοκ

Οι γονείς πληροφορούνται τον θάνατο του αγγελουδιού τους, που ήταν και το μοναδικό τους παιδί και η μητέρα σωριάζεται λιπόθυμη στην αγκαλιά του συζύγου της.

Τα περί σηψαιμίας, όπως προαναφέραμε, είναι οι πρώτες πληροφορίες. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους θα διαπιστωθούν ύστερα από την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Τα πολύ μικρά μωρά, επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως, μπορεί να πάθουν σήψη εάν μολυνθούν και δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως το πρόβλημα. Η «Πατρίς» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του βρέφους.

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ

Βαθύς ο πόνος και αδυσώπητος για το αγγελούδι των συναδέλφων μας.Η ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ εκφράζει τα βαθύτερα συλλυπητήριά της στους συναδέλφους μας Ευθύμη και Κατερίνα για την απώλεια της κόρης τους.

Η σκέψη όλων των μελών του σωματείου αυτές τις δύσκολες ώρες είναι δίπλα στην οικογένεια.

Το ΔΣ ΕΛΜΕ Ηλείας αποφάσισε:
• να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία
• στη μνήμη του παιδιού να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου
http://www.patrisnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: