Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Με το βαρύ 4 - 0 έχασε ο Παναιτωλικός από τον Παναθηναϊκό (φωτο & βίντεο)


Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Souper League 2018 -2019 και τον νίκησε εύκολα με 4 - 0.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του Παναιτωλικού,οι Αγρινιώτες ίσως έκαναν την χειρότερη εμφάνισή τους στο φετινό πρωτάθλημα,αφού στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον δεν υπήρχαν καν στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος και ευτύχισε να πετύχει πολύ νωρίς τα δύο πρώτα γκολ και να τελειώσει με θετικές εντυπώσεις τη χρονιά.

Σto 14' γκολ για τον Παναθηναϊκό: Ο Χατζηγιοβάνης ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι,στο οποίο υπέπεσε ο Αργκους που ανέτρεψε τον Κάτσε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα νικώντας τον Γιαννακόπουλο και έκανε το 1-0.



Στο 19' δεύτερο για τον Παναθηναϊκό: Ο Μακέντα έγινε αποδέκτης της μπάλας στα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με το αριστερό, ο Γιαννακόπουλος έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και είδε τη μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του... 2-0.


Στο 30' ο Παναιτωλικός πέτυχε γκολ με κεφαλιά του Μάρκος Πάουλο το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον διαιτητή,αν και η μπάλα πήγε στον μέσο της ομάδας του Αγρινίου από τον Μακέντα μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο.

Στο 40' τρίτο τέρμα για τον Παναθηναϊκό: Και πάλι ο Μακέντα έκανε την κίνηση, ο Θεοχάρης τον είδε και του πέρασε μία ωραία κάθετη μπάλα με τον Ιταλό με ένα σωστό άγγιγμα να τη στέλνει στα δίχτυα για το 3-0.


Λήξη ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό να προηγείται 3 - 0

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με τον Παναιτωλικό κάπως να συνέρχεται και να προσπαθεί,όμως δεν απέφυγε τη συντριβή στο ΟΑΚΑ.

Και στο 81' τέταρτο γκολ για τον Παναθηναϊκό: Ο Καμπετσής έγινε αποδέκτης της μπάλας στα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον Γιαννακόπουλο να αποκρούει,αλλά ο Εμμανουηλίδης είχε ακολουθήσει τη φάση, πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε σε κενή εστία για το 4-0.

Ακόμα μία βαριά ήττα για τον Παναιτωλικό στη λήξη του πρωταθλήματος.

Τι δήλωσε ο κ. Δέλλας:
"Σαν μια γενική εικόνα ναι, πετύχαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει από το καλοκαίρι. Μέχρι τον Γενάρη παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Και αυτό θέλαμε μέχρι τέλος. Για το ματς στο πρώτο ημίχρονο αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί δώσαμε δυο εύκολα γκολ στον αντίπαλο. Παρά τη βαριά ήττα η χρονιά κλείνει καλά για εμάς.

Θέλω να δω τον Παναιτωλικό να πηγαίνει μπροστά, όποιος αναλάβει, και ο κόσμος της ομάδας να αγκαλιάσει την ομάδα".

* Στο παιχνίδι έγινε δοκιμαστική χρήση του VAR, πιλοτικά, ενόψει της εφαρμογής του για πρώτη φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Οι Μέλο Περέιρα, Πιοτρ Φούσεκ, Μιχάλης Κουκουλάκης και οι αρμόδιοι της ΕΠΟ ήταν παρόντες στην εγκατάσταση του VAR. Ένα τεχνικό πρόβλημα υπήρξε στις δοκιμές του Σαββάτου.

Ο διαιτητής, Αθανάσιος Τζήλος, οι βοηθοί του (Ευθυμιάδης, Γκάγκας) και ο τέταρτος, Κομίνης) δεν είχανν επαφή με το control room,αν και στο ημίχρονο μπόρεσαν να δουν κάποιες φάσεις.

Παναθηναϊκός (Δώνης): Κότσαρης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Τζανδάρης(76' Καμπετσής), Χατηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Κάτσε, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Αρμενακάς(66' Εμμανουηλίδης), Μακέντα(79' Αθανασακόπουλος).

Παναιτωλικός (Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μιχάι, Άργκους, Τσοκάνης(66' Αμαράλ), Λουσέρο, Μάρκος Πάουλο(85' Μπελεβώνης), Ντουάρτε, Γκούγκα, Μανά(79' Παρράς), Μπάιροβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: