Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Παραιτήθηκε ο Γεωργίου από τον Απόλλωνα μετά τις δηλώσεις του κατά ΠΑΟΚ,Παναιτωλικού και Ξάνθης


Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης και δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργίου, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του στην ΠΑΕ, μετά το σάλο που δημιούργησαν οι δηλώσεις του εναντίον του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και του Παναιτωλικού.

Τέλος πριν καν… αρχίσει για τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος και παραιτήθηκε από την προεδρία του Απόλλωνα Σμύρνης, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν πρόσφατες δηλώσεις του.

Υποστηρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει εξαγοράσει τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη, οδήγησε σε νομικές κινήσεις εναντίον του από τις ομάδες, με αποτέλεσμα την αποχώρησή του από την «ελαφρά ταξιαρχία» για να «να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων», όπως ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του Γ. Γεωργίου

«Ξεκαθαρίζω ότι οι πρόσφατες δηλώσεις μου, ουδεμία σχέση έχουν με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Πηγάζουν αποκλειστικά στην δημοσιογραφική ιδιότητά μου και στις δημοσιογραφικές πληροφορίες μου. Μάλιστα, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Εύχομαι ο Απόλλων Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του και να τους πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Ο μέχρι πριν από λίγο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Γεωργίου μίλησε προχθές στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το ελληνικό ποδόσφαιρο και προέβη σε μια αποκάλυψη: Ότι ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε πέρυσι την Ξάνθη και πριν από περίπου είκοσι ημέρες τον Παναιτωλικό.

Είπε συγκεκριμένα:
«Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε»

Ο Γεωργίου είπε ακόμη ότι ο Τραϊανός Δέλλας θα είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ.

Μήνυση και αγωγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του Γιώργου Γεωργίου

«Θα κατατεθούν αγωγές και μηνύσεις» ανέφεραν χαρακτηριστικά σήμερα το απόγευμα οι ιθύνοντες του «δικεφάλου» του Βορρά.

Η χθεσινή ανακοίνωση του Παναιτωλικού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προέβη σε δηλώσεις, ανυπόστατες, άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Περιμένουμε άμεσα από τον ίδιο και την ΠΑΕ που θεσμικά εκπροσωπεί, την εξήγησή τους και την αποκατάσταση της αλήθειας. Διαφορετικά είμαστε υποχρεωμένοι να προσφύγουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Aκόμη και η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία πήρε απόσταση απο της δηλώσεις Γεωργιού. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καθιστά σαφές ότι οι απόψεις του Γιώργου Γεωργίου αφορούν τη δημοσιογραφική ιδιότητά του και σε καμία περίπτωση αυτή του προέδρου της ομάδας μας. Ιδιαίτερα τα όσα σχολιάζει κατά καιρούς για άλλες ομάδες, αποτελούν προσωπικές απόψεις, εκτιμήσεις ή πληροφορίες, με τις οποίες καμία απολύτως σχέση δεν έχει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και τις οποίες δεν ασπάζεται».

Η μοναδική εμπλεκόμενη πλευρά που δεν αντέδρασε καθόλου ήταν αυτή της ΠΑΕ Ξάνθη, που όπως και σε προηγούμενες παρόμοιες δηλώσεις από Καραπαπά, Κούγια κλπ. προτίμησε τη σιωπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: