Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Για το τρίποντο ο Παναιτωλικός κόντρα σε ΟΦΗ και Νίκο Αναστόπουλο


Παναιτωλικός και ΟΦΗ για μιά ακόμα φορά αντίπαλοι με στόχο το τρίποντο πάνω απ' όλα ιδίως για το γηπεδούχο που πρόερχεται από τρεις ήττες από τα πρωτοκλασάτα ονόματα της κατηγορίας.
Αντίθετα ο ΟΦΗ εκτός από την σπουδαία νίκη του επί του Αστέρα Τρίπολης ,έχει και μια σειρά καλών αποτελεσμάτων εκτός έδρας με ισοπαλίες τόσο στο Καραϊσκάκη,όσο και στην Τούμπα,όπου ο Παναιτωλικός ηττήθηκε,και νίκη επί της Δόξας μεσοβδόμαδα πάλι εκτός!

Σημαντικό ατού του ΟΦΗ και κόκκινο πανί για τους φίλους του Παναιτωλικού ο προπονητής του Νίκος Αναστόπουλος!Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι οπαδοί μας θα συνεχίσουν τις κόσμιες εμφανίσεις τους και θα περιοριστούν μόνο στα γιούχα χωρίς ακρότητες,ύβρεις και εκτόξευση αντικειμένων,αν και για τη φετινή πορεία του ΟΦΗ ο κύριος Αναστόπουλος μόνο άξιος συγχαρητηρίων είναι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:
Παναιτωλικός(Τεννές):Τσενάμο, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

ΟΦΗ(Αναστόπουλος):Κάρολ, Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Χόρχε Λόπεζ, Μάντζιος, Σίσιτς, Καμπάνταης, Μποντόρ, Σουμπίνιο, Ουκάρ, Ζορμπάς, Μονιάκης, Παπουλής.

Ο αγώνας αρχίζει στις 15:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Νova Spor 2.
Πριν την έναρξη του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΦΗ θα γίνει στο γήπεδο αγώνας επίδειξης παιδιών που έχουν γεννηθεί το 1998 και το 1999. Αυτή τη φορά τα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού θα αγωνιστούν με παιδιά της ΑΕ Μεσολογγίου.
Ο Παναιτωλικός καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν νωρίτερα στο γήπεδο, να στηρίξουν την προσπάθειά τους και ν’ απολαύσουν ωραίο θέαμα, από τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον της ομάδας και του ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: