Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ολο και σφίγγει η θηλιά για τον Παναιτωλικό!έχασε 1-0 από την ΑΕΚ


Σ' ενα ματς που και οι δύο ομάδες ήθελαν μόνο τη νίκη,η μεν ΑΕΚ για τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ,ο δε Παναιτωλικός για τη σωτηρία του,δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων.
Ατομικές κυρίως ενέργειες προσπαθούσαν να φέρουν αποτέλεσμα άλλα μάταια.
Οι περίπου 10 χιλιάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο μπορεί να μην ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο απήλαυσαν όμως τη λιακάδα.
Πιο τυχερή η ΑΕΚ που κατάφερε να πετύχει ένα γκολ πολύ νωρίς, να το κρατήσει και φυσικά να πετύχει το στόχο της σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό που όλο και βυθίζεται στην ουρά της βαθμολογίας!Η θηλιά πλέον τον σφίγει τόσο που μάλλον κόβεται οριστικά η ανάσα του!
Σχεδόν με το καλησπέρα,στο 10'  η ΑΕΚ πέτυχε γκολ με το Λυμπερόπουλο,μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Λεονάρντο.
Στο 31' η ΑΕΚ έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία για γκολ με το Σιαλμά.
Τίποτα άλλο άξιο λόγου  στο πρώτο ημίχρονο!

Η μόνη σημαντική φάση του δευτέρου ημιχρόνου για την ΑΕΚ έγινε στο 87' όταν ο Μπέλεκ δεν κατάφερε να σκοράρει,πλασσάροντας άουτ.

Από πλευράς Παναιτωλικού δυο καλά σουτ με το Γκόλια στο Α' και με το Ρότσα στο Β' ημίχρονο ήταν η παρουσία του στο ΟΑΚΑ σήμερα.Ολως περιέργως οι ποδοσφαιριστές του αρέσκονταν σε ψηλοκρεμαστές μπαλιές στην περιοχή της ΑΕΚ,οι οποίες ήταν βούτηρο στο ψωμί του Κωνσταντόπουλου.

Αξιοσημείωτο του αγώνα οι αποδοκιμασίες όταν ακούστηκε το όνομα του Λεμονή από τα μεγάφωνα του σταδίου.

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Γκερέιρο(65' Ρίκα), Λεονάρντο(80' Μπέλεκ), Σιαλμάς(46' Κλωναρίδης), Μάκος, Λαγός, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος

Παναιτωλικός (Λεμονής): Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ρότσα, Θεοδωρίδης(60' Ονουάτσι), Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Σιόντης(81' Φερνάντες), Άντι(80' Ακαλέ), Καμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια: