Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

«Περίεργοι» εμπρησμοί στην Παραβόλα - Φωτιά και στην είσοδο του πατρικού της Σοφίας Γιαννακά


Σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, σε δίκυκλο, στην είσοδο της πατρικής οικίας της Σοφίας Γιαννακά και σε κατάστημα υποδημάτων. Να θυμίσουμε πως πριν μερικά χρόνια άγνωστοι είχαν προχωρήσει σε μπαράζ εμπρησμών.

Οι εμπρησμοί πριν μερικά χρόνια είχαν γίνει και πάλι σε προεκλογική περίοδο και οι άγνωστοι είχαν κάψει μεταξύ άλλων αυτοκίνητο έξω από την οικία του πρώην δημάρχου κ. Γιαννακά, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η οικογένεια του.
Οι έρευνες της Αστυνομίας, επικεντρώνονται σε άτομα που διαμένουν στην περιοχή, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάποιο αποτέλεσμα προς το παρόν

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας την σήμερον και ώρα 01.20 στην Παραβόλα Αγρινίου, άγνωστοι δράστες χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό, έβαλαν φωτιά: α) σε πλαστικό κάδο απορριμμάτων, β) σε δίκυκλο μοτ/το, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, γ) σε πατάκι εξωτερικής εισόδου κατοικίας και δ) σε πατάκι εξωτερικής εισόδου κατοικίας 1ο ορόφου, ιδιοκτησίας ημεδαπής, ενώ στη συνέχεια έθραυσαν υαλοπίνακα εισόδου καταστήματος. Δράστες αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: