Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ο "υποψήφιος αυτόχειρας" είναι ένας από τα 13.000 θύματα του PSI που καταγγέλλει τους πολιτικούς για τη δήμευση της περιουσίας του


Tις τελευταίες μέρες γράφτηκε σε αρκετά blogs και sites της περιοχής μας μια περίεργη είδηση:
"... η τοπική Αστυνομία ενημερώθηκε πως κάτοικος χωριού κοντά στην Βόνιτσα, είχε αναγγείλει μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την πρόθεση του να αυτοκτονήσει. Για το θέμα ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,η οποία  ειδοποίησε την Α/Δ Ακαρνανίας, που με την σειρά της ξεκίνησε έρευνες στην περιοχή της Βόνιτσας , για την ανεύρεση του ατόμου και την αποφυγή της "αυτοκτονίας" του..."

Οταν όμως βρέθηκε ο συγκεκριμένος άνδρας στο χωριό Παλιάμπελα της Βόνιτσας αποδείχτηκε πως τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά απ' αυτά που διέρρευσαν.Συγκεκριμένα ο άνθρωπος ήταν κάτοχος ελληνικών ομολόγων,που με το PSI κουρεύτηκαν,με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του!Το ίδιο συνέβη και σε άλλες 13.000 Ελληνικές οικογένειες.Ολοι αυτοί οι άνθρωποι συνασπίστηκαν και έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία υποβολής αγωγής κατά του ελληνικού δημοσίου στο ΣτΕ.Κι αυτό φαίνεται πως είναι η αιτία της ιστορίας καθότι αρκετοί πολιτικοί άρχισαν να νιώθουν άσχημα μπροστά στις εξελίξεις.

Διαβάστε τι γράφει ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook

Καταρχήν ονομάζομαι Λώλος Ανδρέας, και το δημοσίευμα αφορά εμένα. Σε καμιά περίπτωση δεν ανέφερα ούτε καν για χάριν αστειότητος ότι προτίθεμαι να αυτοκτονήσω.
Υπήρξε όμως ένα βασικό μου σχόλιο την επέτειο θανάτου του Ευαγόρα Παλικαρίδη στις 14-3-12 όπου ανέφερα ότι ζηλεύω τη στάση του. Ήταν αυτό όμως αρκετό να κινητοποιήσει τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και στη συνεχεία την τοπική αστυνομία; Ασφαλώς όχι.

Ενημερώνω λοιπόν τους αναγνώστες ότι προηγήθηκε καταγγελία μέσω mail στη Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία εις βάρος μου. Είχε κάποιος συμφέρον να κάνει κάτι τέτοιο; Η απαντηση είναι πολλοί.Για ποιο λόγο; Γιατί τον τελευταίο καιρό ζούμε στιγμές κρατικής παραφροσυνης,13.000 οικογένειες.Είμαστε τα λεγόμενα φυσικά πρόσωπα που τις τελευταίες ημέρες το ελληνικό δημόσιο δήμευσε τις περιουσίες μας.

Η αντίδραση μας μέσω του συλλογικού μας οργάνου όσο και εμού προσωπικά ήταν άμεση. Καταφέραμε να φέρουμε προ των ευθυνών τους τους πολιτικούς που υφάρπαξαν την περιουσία μας.
Σε συγκεκριμένους πολιτικούς που ενω ψήφισαν το psi δεν γνώριζαν κάτι για το δικό μας δράμα, αναγκάστηκα να γίνω τόσο φορτικός προκειμένου να μας ακούσουν και να πάρουν θέση ,που ορισμένοι έφταναν στο σημείο να λένε ψέματα για το που βρίσκονταν.
Δεν ήταν όμως η φορτικότητα μου που τους οδήγησε στην καταγγελία, ήταν και η συναίσθηση της απόλυτης ευθύνης που τους βαραίνει, οπότε θέλησαν να απαλαγούν ,όπως ανοήτως, πίστεψαν απο τις οχλήσεις μου.

Πως μπορεί αλήθεια κάποιος που αγωνίζεται με όλα τα μέσα να αποκαταστήσει την αδικία που έγινε εις βάρος του, την ιδια στιγμή που εχει γίνει σύμβολο αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας από πολλούς εξαπατημένους, την ίδια στιγμή κάποιοι να κρίνουν οτι είναι στα πρόθυρα αυτοκτονίας;

Σας ενημερώνω λοιπόν οτι ουδέποτε ούτε καν για αστείο δεν ανέφερα σε καθέναν οτι προτίθεμαι να αυτοκτονήσω.Έχω επιδείξει την απόλυτη μαχητικότητα για την επίτευξη λύσης στο πρόβλημα που μας δημιούργησαν.Έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία υποβολής αγωγής κατά του ελληνικού δημοσίου στο ΣτΕ και πιστεύω απόλυτα οτι τα ελληνικά δικαστήρια θα μας δικαιωσουν.

Όσο γι αυτον που ενδιαφέρθηκε για την ψυχική μου υγεία, τον ενημερώνω οτι είμαι απόλυτα υγιής,και αν υπάρχει κάποιος που βρίσκεται σε αδιέξοδο ας κοιτάξει στον καθρέπτη ,όπου θα δει έναν άνθρωπο που δεν καταλαβαίνει, τι κάνει, τι λέει και τι ψηφίζει στη Βουλή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: