Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Παναιτωλικός - Εργοτέλης σ' ένα ματς ζωής ή θανάτου


Αγώνας χωρίς αύριο σήμερα το απόγευμα  στο «Κλουβί» του Παναιτωλικού!
Μάχη μέχρις εσχάτων για Παναιτωλικό και Εργοτέλη για το πολυπόθητο τρίποντο,που όποιος το κατακτήσει θα πάρει άλλη μια βαθιά ανάσα παραμονής στη Superleague.

O Παναιτωλικός μετά από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων έκανε την έκπληξη στην Ξάνθη και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του και στην ελπίδα παραμονής του βάζοντας από κάτω τον Εργοτέλη.Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα,πλην των απουσιών των  Ετζενγκέλε, Μπλάζιτς και Κουτρομάνου, ο Τάκης Λεμονής θα παρατάξει την ιδανικότερη ενδεκάδα για τη νίκη και μόνο.Θέλουμε να πιστεύουμε πως όταν προηγηθεί με το καλό η ομάδα να μη γυρίσει πίσω για τη διασφάλιση του 1-0.Κάποιοι παλιότεροι έλεγαν πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!

Οι 18 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή του Παναιτωλικού είναι οι εξής: Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Ρότσα, Χαριστέας, Καμαρά, Ακαλέ, Ονουάτσι.

Από την άλλη μεριά ο Εργοτέλης θέλει να βάλει κι αυτός  τέλος στο αρνητικό σερί των 7 αγωνιστικών  χωρίς νίκη και να διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ξεκίνησε δυνατά και φιλοδοξούσε φέτος να κάνει το μπαμ... για Ευρώπη αλλά...
τώρα παλεύει κάθε παιχνίδι για να αποφύγει τον υποβιβασμό.


Την αποστολή του Εργοτέλη αποτελούν οι: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Ολίσε, Καρέλης, Χαντί, Σασιασβίλι, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Ρέντζας, Δάρλας.

Το σημερινό παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες γιατί λίγο νωρίτερα γίνονται άλλα δύο ματς μεταξύ ομάδων που κινδυνεύουν,Κέκυρα-Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννενα-Λεβαδειακός! 
Επίσης ο αγώνας έχει ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο καθότι στην ομάδα του Εργοτέλη αγωνίζεται ένας πρώην παίκτης του Παναιτωλικού ο Φίλιππος Δάρλας,ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καινούργιο.


Ο αγώνας αρχίζει στις 17:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Novasports3

Δεν υπάρχουν σχόλια: