Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Παραιτήθηκε χτες το πρωί ο Θύμιος Σώκος για να πολιτευτεί


Παρελθόν αποτελεί από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο Θύμιος Σώκος. Ο Γενικός Γραμματέας πρόκειται να πολιτευτεί στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας στις προσεχείς εκλογές και η Τρίτη 3 Απριλίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία στην οποία έπρεπε να έχει θέσει την παραίτησή του προκειμένου να μην αντιμετωπίσει κώλυμα ανακύρυξης ή εκλογιμότητας.

Το XanthiPress.gr αποκαλύπτει ότι ο μέχρι πρότινος Γεν. Γραμματέας Α.Δ. Μακεδονίας-Θράκης εγκατέλειψε τη θέση του προκειμένου να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Η πρόθεση του πρώην Δημάρχου Αγρινίου και πρώην Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας δεν ήταν άγνωστη στην ιδιαίτερη πατρίδα του αλλά η απόφαση ήταν σχετικά ξαφνική για την περιοχή της Μακεδονίας και Θράκης.  

Συνεχίζει ο Γεν. Διευθυντής
Η παραίτησή του παρέμεινε άγνωστη ακόμη και στην έδρα της Αποκεντρωμένης, τη Θεσσαλονίκη μέχρι την τελευταία στιγμή. Στη θέση του δεν έχει οριστεί κάποιος αντικαταστάτης ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΧanthiPress.gr, τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης ασκεί από το πρωί της Τρίτης ο Γενικός Διευθυντής Ηλίας Θεοδωρίδης. Ενόψει των επικείμενων Εκλογών δεν αναμένεται ότι θα οριστεί νέο πολιτικό πρόσωπο για το υπόλοιπο της θητείας της απερχόμενης Κυβέρνησης. Ήταν ο πρώτος Υπερπεριφερειάρχης της περιοχής, μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη ενώ έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την υπογραφή του για την έκπτωση του Π. Ψωμιάδη από το αξίωμα του Περιφερειάρχη ΚΜ.

 Να θυμίσουμε τι γράφαμε το Σεπτέμβρη του 2011,όταν και τότε μύριζαν εκλογές:

Ποιος γνωστός πολιτικός κατεβαίνει για πρώτη φορά στην Αιτωλοακαρνανία;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να θελήσουν να αναβάλουν της εκλογές τα ρεμαλοιδή που δήθεν μας κυβερνούν, για να ξεχάσει ο αγράμματος λαός της επαρχίας, που όλοι νομίζουν ότι θα ξεχάσει, με τα συνήθη πολιτικά τερτίπια δεν πρόκειται πλέον να τον τουμπάρουν γιατί του υποβάθμισαν όχι μόνο την ζωή του αλλά το σημαντικότερο την ζωή των παιδιών του που θα εργάζονται εσαεί για 300 ευρώ.Να χέσω την δια βίου μάθηση , τα μεταπτυχιακά τους και την οικονομική πολιτική τους που είναι μόνο για τους καρχαρίες μεγαλοτραπεζιτες και τα λαμόγια και γλυφτες της πολιτικής τους κουλτούρας και ιδεών που έχουν τα μουλάρια και τα γαιδουργια.
Να χέσω την διαφάνεια τους και την αξικορατια τους που γίνετε το όργιο των παραβάσεων και τις μικροκομματικής τους λαμογιάς και των συνδικαλιστάκιδων τεμπέληδων του ελληνικού κράτους που τα τρώνε μαζί με τους πολιτικούς της αλητείας και της απατεωνιάς. Θα τιμωρηθείτε όλοι όσοι φτέται από τον λαό και το θεό κλέφτες και απατεώνες των δεδουλευμένων μας. Αρπακτικά θα εξαφανιστείτε από προσώπου γης.Ο λαός ο φτωχός ΕΛΛΗΝΑΣ μεροκαματιάρης δεν σας θέλει άλλο γιατί τον προσβάλλατε θανάσιμα παράδειγμα η σημερινή αυτοκτονία στο ΣΎΝΑΓΜΑ. ΟΥΣΤ από εδώ κοπρίτες.