Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία κι ο Παναιτωλικός θα παλέψει για τη νίκη στο «Γεντί Κουλέ»


ΟΦΗ - Παναιτωλικός  απόψε στις 7μ.μ (τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 6) στο «Γεντί Κουλέ» για την 28η αγωνιστική της Super League.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία,ακόμα κι αν τα μαθηματικά λένε το αντίθετο!
Γι' αυτό και ο Παναιτωλικός πήγε στο Ηράκλειο να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για ένα και μοναδικό αποτέλεσμα,τη νίκη που θα του δώσει τρεις βαθμούς κι ελπίδες ανάνηψης!

Με καινούργια πρόσωπα στην ενδεκάδα,με την επιστροφή του Ετζεγκιέλε μετά από δύο μήνες και την αναγκαστική απουσία των Ρότσα και Αντι, αλλά και με πίστη και θέληση  ο Παναιτωλικός θα τα δώσει όλα για τη νίκη κόντρα σ' έναν τυπικά αδιάφορο ΟΦΗ.

Πάρα την οριστική σωτηρία του όμως ο ΟΦΗ θέλει να  επιστρέψει στις νίκες ύστερα από 7 αγωνιστικές και να μη δώσει λαβές για σχόλια σε περίπτωση εντός έδρας ήττας του από τον Παναιτωλικό.Υπομονή λοιπόν λίγες ώρες ακόμα για να δούμε αν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας!

Στην αποστολή του Παναιτωλικού μετέχουν οι:Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Πασάς, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Ακαλέ και Ονουάτσι.

Σ' αυτή του ΟΦΗ οι:Σαχσανίδης, Ξενοδόχοφ, Μποντόρ, Γεωργίου, Σίσιτς, Γαλανόπουλος, Βάντο, Σόουζα, Ζορμπάς, Ουκάρ, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Μάντζιος, Μονιάκης, Μπούρμπος, Τζόρντι Λόπεθ, Χόρχε Λόπεθ και Παπουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: