Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Στο ΟΑΚΑ ο Παναιτωλικός με πολλές απουσίες για τρία θαύματα!


Πέφτει σήμερα η αυλαία του πρωταθλήματος της Souperleague και δυστυχώς,σύμφωνα με τη λογική τουλάχιστον,ο Παναιτωλικός μας επιστρέφει στις αλάνες της Β' Εθνικής κατηγορίας!
Βέβαια μαθηματικά έχει ακόμα μία και μόνη ελπίδα σωτηρίας,η οποία όμως εξαρτάται από τρία θαύματα που πρέπει να συμβούν σε διάστημα 90' το απόβραδο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον αδιάφορο και με πολλά διοικητικά κλπ προβλήματα Παναθηναϊκό.

Πρώτο θαύμα να νικήσει ο Παναιτωλικός  την ομάδα των πρασίνων!
Δεύτερο θαύμα:να χάσει η Κέρκυρα στη Θεσσαλονίκη από τον Αρη,ο οποίος όμως δεν διανύει περίοδο φορμαρίσματος κι ύστερα και από την τιμωρία του δεν έχει πιά κανένα ενδιαφέρον για τους βαθμούς!
Τρίτο και τελευταίο θαύμα:να μην κερδίσει ο Εργοτέλης στην έδρα της επίσης αδιάφορης Ξάνθης.

Αν και εφόσον συμβούν τα ανωτέρω ο Παναιτωλικός παραμένει στη Souperleague,διαφορετικά κουνάει μαντήλι αποχαιρετισμού!Υπάρχει ακόμα σε εκρεμότητα η εκδίκαση της προσφυγής του Παναιτωλικού στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για  αδειοδοτήσεις των ομάδων αλλά.....

Εδώ έφτασε λοιπόν ένας παντοδύναμος Παναιτωλικός,να ελπίζει σε τρία θαύματα!
Κατ' εμάς είναι μεγάλη η ευθύνη και των διοικούντων που έβλεπαν την ομάδα με τόσο σπουδαίο υλικό στο ρόστερ της να παραπαίει στα χέρια δυο ελάχιστων προπονητών (Τεννέ και Λεμονή) και δεν έκαναν το παραμικρό για ν' αλλάξει το κλίμα.Οταν αποφάσισαν να επαναφέρουν στο τιμόνι της ομάδας το Γιάννη Νταλακούρα είχε πετάξει το πουλάκι.

Ας γίνει το φετινό πάθημα μάθημα στους διοικούντες κι ας επαναπροσδιορίσουν τα σχέδια τους για το μέλον.Πάγια άποψή μας είναι να στηριχτεί η ομάδα σε ντόπιους ποδοσφαιριστές,να εκλείψουν άπαξ δια παντός οι κλίκες των αποδυτηρίων και μέσα από ένα οικογενειακό κλίμα χωρίς μισθοφόρους ποδοσφαιριστές ,που ψάχνουν για λίγα ακόμα ακριβά ένσημα,να χτιστεί ο νέος Παναιτωλικός.Αποδείχτηκε περίτρανα πως τα μεγάλα ονόματα δεν κάνουν τη μεγάλη ομάδα!

Ας επανέλθουμε στο σημερινό αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ:εκτός αποστολής θα είναι οι τιμωρημένοι Χαριστέας, Μητρόπουλος,Γκόλιας, καθώς και οι τραυματίες Ακαλέ και Κουτρομάνος,ενώ επανέρχονται οι Ρότσα και Αντι,που στον αγώνα με τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσαν το άσχημο κλίμα των αποδυτηρίων.
Ο Γιάννης Νταλακούρας πήρε μαζί του δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές: Τσενάμο, Μπλάζιτς, Καραμαλίκης, Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Καμαρά, Κούσας, Θεοδωρίδης, Άντι, Μουμίν, Μπουμάλ, Πασάς, Μπελεβώνης, Αναστασιάδης, Φερνάντες, Ρότσα, Ετζενγκέλε, Σιόντης.
Ο αγώνας,όπως όλοι της τελευταίας αγωνιστικής,αρχίζει στις 19:00 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από το NS3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: