Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Στο Καυταντζόγλειο η ρεβάνς Δόξας Δράμας - Παναιτωλικού στις 15:00


Στις 15:00 σήμερα το στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (όπου η έδρα της Δόξας Δράμας) της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί η ρεβάνς του πρώτου γύρου,μεταξύ Δόξας Δράμας και Παναιτωλικού,που έγινε μόλις τέσσερις ημέρες πριν στο Αγρίνιο με θριαμβεύτρια την ομάδα της Δράμας.

Ο Παναιτωλικός με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (θα απουσιάσουν οι Ρότσα και Εζενγκέλε) θα παλέψει για να ανατρέψει το όλο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα με τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα που τον έφεραν αγκαλιά με το φάσμα του υποβιβασμού.Συνήθως μια αλλαγή προπονητή δίνει έναν αέρα στις ομάδες αφού όλοι οι παίχτες θα έχουν ένα κίνητρο ώστε να αποδείξουν την αξία τους και να διεκδικήσουν μια μόνιμη θέση στην ενδεκάδα.Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα ισχύσει και στην περίπτωση του Παναιτωλικού μας και θα γυρίσει από τη Θεσσαλονίκη με το κεφάλι ψηλά και βαθμό ή βαθμούς στις αποσευές του.
Αλλο ένα θέμα είναι αυτό των αποβολών που πρέπει κάποια στιγμή να πάρει τέλος!

Στο στρατόπεδο της Δόξας μετά και τη μεγάλη νίκη μέσα στο Αγρίνιο με 2-0 την Τετάρτη επικρατεί αισιοδοξία όχι μόνο για τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά και για τη σωτηρία της ομάδας.
Με μια ακόμα νίκη θα πλησιάσει πολύ τους άλλους ουραγούς της βαθμολογίας και οι πιθανότητες παραμονής της θα είναι αρκετές αφού θα υπολοίπονται ακόμη 12 αγώνες!
Ούτε ο Μάκης Κατσαβάκης αντιμετωπίζει προβλήματα καταρτισμού ενδεκάδας κι όλα είναι έτοιμα για την αναμέτρηση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από  NS3

Στην αποστολή της Δόξας Δράμας μετέχουν οι: Σέρεμετ, Ρόκα, Θεοδωρόπουλος, Τριποτσέρης, Μπριλάκης, Γελαδάρης, Ψυχογιός, Λίμα, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Γκαρακλίδης, Βάντερσον, Γουέλινγκτον, Πίντο, Καπέλ, Αραβίδης, Κυβελίδης, Κουμπρόγλου, Στεργιανός, Αγτζίδης.


Στην αποστολή του Παναιτωλικού  είναι οι: Τζενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι, Ακαλέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: