Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Καταστροφές στο γραφείο του Θάνου Μωραϊτη στο Αγρίνιο


Eνώ οι δυο συγκεντρώσεις στην κεντρική πλατεία της πόλης μας ενάντια στο μνημόνιο 2 βρίσκονται σε εξέλιξη άγνωστοι μπήκαν στο γραφείο του Θάνου Μωραϊτη και προέβησαν σε καταστροφές.
Το γραφείο του πράσινου υπουργού  βρίσκεται πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία,στην οδό Σαλάκου.Γραφεία και καρέκλες έχουν εκτοξευθεί στο δρόμο.Η πρόσβαση στο σημείο αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη έως αδύνατη για το όχημα της πυροσβεστικής που προσπαθεί να προσεγγίσει και τις αστυνομικές δυνάμεις,ενώ συγκεντρώνεται ήδη και πλήθος κόσμου!

Να θυμήσουμε εδώ τη χτεσινή παρέμβαση του υφυπουργού για πειθαρχία στη σημερινή ψηφοφορία:

Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του υφυπουργού Ανάπτυξης Θάνου Μωραΐτη στην σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, όταν, μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Παπανδρέου, του ζήτησε να πει ξεκάθαρα τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές αύριο.

Να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων για να πετύχει η Ελλάδα και να αποφύγουμε τη χρεοκοπία, ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Φθάσαμε, τόνισε, στην πηγή και η χώρα πρέπει να πιει νερό. Ο κ. Παπανδρέου έθεσε εμμέσως θέμα κομματικής πειθαρχίας κατά την ψηφοφορία, όταν είπε ότι «δεν θα δεχτούμε ενδοπαραταξιακούς διαχωρισμούς». Και πρόσθεσε ότι όλοι είμαστε το ίδιο ευαίσθητοι και υπεύθυνοι.

Όμως αυτό φαίνεται πως δεν ικανοποίησε τους βουλευτές του κόμματος του. Μόλις τελειώσε την ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου ο Ανδρέας Λοβέρδος του φώναξε "Πρόεδρε τι θα ψηφίσουμε αύριο", όμως δεν πήρε κάποια απάντηση. Μετά τις ομιλίες Βενιζέλου και Κουτρουμάνη, ο Ανδρέας Λοβέρδος ξαναφώναξε μέσα στην αίθουσα: "Να μην φύγει ο πρόεδρος αν δεν αποφασίσουμε τι θα ψηφίσουμε αύριο".

Αμέσως πήρε τον λόγο ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θάνος Μωραϊτης και ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου να ξεκαθαρίσει τι θα κάνουν αύριο λέγοντας χαρακτηριστικά "για να μην παίζουμε παιχνίδια μεταξύ μας".

Τότε ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε τον λόγο και είπε ξεκάθαρα. "Ζητώ από όλους σας αύριο να υπερψηφίσετε τη νέα συμφωνία και να πειθαρχήσετε. Όποιος έχει συνειδησιακό πρόβλημα τότε να παραιτηθεί. Δεν είναι μόνο θέμα κομματικής πειθαρχίας αλλά είναι κάτι παραπάνω. Είναι πατριωτική πειθαρχία."

Δεν υπάρχουν σχόλια: