Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ο κύριος Στράτος Σεφτελής ως συνήγορος του Χαριστέα


Το Αγρίνιο έχει ένα καμάρι: τον Παναιτωλικό! Δεκαετίες τώρα, η πόλη είναι δεμένη με την ομάδα. Και όλη η γύρω περιοχή. Εκεί ακριβώς βρίσκεται η εξήγηση για την ακραία αντίδραση του κόσμου στη νέα ήττα της ομάδας. Αυτή η τέταρτη σερί ήττα προσγείωσε ανώμαλα όλους στο Αγρίνιο. Και αντιλήφθηκαν αυτό που έπρεπε να ήξεραν από το περασμένο καλοκαίρι: πως η επάνοδος της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, ύστερα από 32 χρόνια, από μόνη της ήταν μια τεράστια υπέρβαση. Και απλά και μόνο η παραμονή θα ήταν νέα μεγάλη επιτυχία.

Ομως, δεν έκαναν αυτή την απλή σκέψη, που θα τους βοηθούσε να σκέφτονται πιο ψύχραιμα (άρα και πιο ώριμα). Αντ' αυτής, έβαλαν κάτω το ρόστερ με τα αρκετά λαμπρά ονόματα και? «φύγαμε για Γιουρόπα Λιγκ»!

Φυσικά δεν είναι έτσι τα πράγματα με την μπάλα, που τιμωρεί σκληρά όσους κάνουν στα καφενεία ασκήσεις επί χάρτου και βγάζουν πρωταθλητές και υποβιβαζόμενους. Ετσι, έφτασαν στην ακραία συμπεριφορά, σαν την προχθεσινή. Οπου η οργή ξέσπασε επί δικαίους και αδίκους. Ακόμη και κατά του Χαριστέα.

Ενός παίχτη με τεράστια προσωπικότητα, που το Αγρίνιο θα έπρεπε να θεωρεί τιμή που επέλεξε την πόλη αυτή για να κλείσει την καριέρα του. Να επενδύσει πάνω σ' αυτόν τον πρωταθλητή Ευρώπης, κυρίως με δουλειά στις μικρές ηλικίες. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο Αγγελος θα αντιμετωπιζόταν με απέραντο σεβασμό. Εδώ όμως είναι Ελλάδα?

ΣTΡΑΤΟΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ
seftelis@pegasus.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΣΕΦΤΕΛΗ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΕΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΠΑΤΙΤΕΣ.ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 7500 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΑ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Ο ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΙΜΟΝΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ.

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Ανώνυμε πολύ σωστά τα λες!κι επειδή πολύς ντόρος έγινε για τον κύριο Αγγελο:κουλτούρα είναι η χαρτοπαιξία;Χαρτιά λέει παίζουνε με τους φίλους του,άμα είναι έτσι να του συστήσουμε καμιά λέσχη του παιδιού.Ας ιδρώσει την τιμημένη φανέλα πρώτα ας βάλει κανένα γκολ και μετά ας ξαναβάλει του Στρατούλη να γράψει περί αχαριστίας ο Α...χαριστέας!