Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Παναιτωλικός - Ατρόμητος! τελευταία ευκαιρία για ανάκαμψη


Ο κόμπος έφτασε πια στο χτένι για τον Παναιτωλικό κι αν δεν τα καταφέρει και σήμερα κόντρα στον Ατρόμητο τότε... κλάφτα Χαράλαμπε!

Μετά από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και με διαζύγιο από τις νίκες οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ καλούνται να τα δώσουν όλα για ένα και μόνο αποτέλεσμα:Τη ΝΙΚΗ!
Σαφώς βαριά τα πόδια αλλά και βαριά τα... ονόματα που ήρθαν στην ομάδα και θα πρέπει να αποδείξουν εμπράκτως την αξία τους για να στματήσει οριστικά η μουρμούρα.
Επίσης θέλουμε να πιστεύουμε πως τραβήχτηκαν κάποια αυτιά και δόθηκαν οι απαραίτητες συμβουλές ως προς τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών ώστε η ομάδα να τελειώνει τους αγώνες της με έντεκα παίκτες!

Από την άλλη ο Ατρόμητος του Γιώργου Δώνη που είχε βάλει πλώρη για Ευρώπη ξαφνικά την περασμένη Κυριακή έχασε στην έδρα του από τον Αστέρα Τρίπολης και θα προσπαθήσει σήμερα στο Αγρίνιο να κερδίσει το χαμένο έδαφος.Από τον Παναιτωλικό εξαρτάται αν θα του το επιτρέψει.

Ιδωμεν λοιπόν στον αγωνιστικό χώρο στις 15:00.

Στην αποστολή του Παναιτωλικού μετέχουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές:Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Πασάς, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι και Μπαμπανιώτης.

Την αποστολή του Ατρομήτου αποτελούν οι:Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Νάστος, Σφακιανάκης, Γιαννούλης ,Ζουέλα, Τόμας, Φυτανίδης, Αναστασάκος, Επστάιν, Γκαρσία, Μήτρογλου, Μπρίτο.

Τηλεοπτική μετάδοση από τη ΝS 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: