Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός για τη δική μας... ανάσταση


Δυστυχώς σήμερα το μεσημέρι κλείνει ο κύκλος της τετράδας των αγώνων,που όλοι υπολόγιζαν ότι ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον 6 με 8 βαθμούς!Μηδενική συγκομιδή μέχρι σήμερα,απογοητευτικές εμφανίσεις,αλλαγή προπονητή,πειραματισμοί του καινούργιου στου κρεμασμένου το κορμί,θλίψη,γκρίνια  και κατήφεια ο απολογισμός των δύο αγώνων με τη Δόξα Δράμας και του ενός με το Λεβαδειακό.Παρεμπιπτόντως αναστήσαμε και τις δύο ομάδες,οι οποίες μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι της σωτηρίας τους!

Το σημερινό τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι με το Λεβαδειακό στο Αγρίνιο είναι καθοριστικό για την παραμονή του Παναιτωλικού στη Souperleague.Κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα είναι η ταφόπλακα της ελπίδας αλλά και της καταπληκτικής πορείας που είχε η ομάδα στις πρώτες εμφανίσεις της στη μεγάλη κατηγορία.

Προβλήματα συγκρότησης ενδεκάδας δεν υπάρχουν αλλά το κλίμα είναι βαρύ στο Αγρίνιο και η συνέντευξη Χαριστέα το έκανε ακόμα βαρύτερο.Το βάρος συνεπώς πέφτει στον ψυχολογικό τομέα κι ελπίζουμε σήμερα ο sir Takis να μην επαναλάβει πειράματα τύπου Λιβαδειάς!Δόξα τω Θεώ έχει τον κατάλληλο παίκτη για κάθε θέση,οργάνωση και πείσμα για τη νίκη χρειάζεται μόνο.

Στην αποστολή του αγώνα μετέχουν οι : Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Μπουμάλ, Ακαλέ.

Ο Λεβαδειακός  του Γιώργου Παράσχου ήρθε στο Αγρίνιο χωρίς προβλήματα και με το πάνω χέρι από τη νίκη της Τετάρτης,την οποία θα παλέψει να επαναλάβει ώστε να ξεφύγει κι άλλο από την ουρά της βαθμολογίας.

Την αποστολή του Λεβαδειακού αποτελούν οι: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Πασχαλάκης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Σάντσεζ, Σουμπίνιο, Πόποβιτς.

Ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας
Ολοι μας είμαστε απογοητευμένοι από τις εμφανίσεις της ομάδας και ιδιαίτερα από κάποιους ποδοσφαιριστές που περιμέναμε να κάνουν τη διαφορά!Παρ' όλα αυτά κι επειδή η ελπίδα σβήνει τελευταία και η αγάπη για τον Παναιτωλικό είναι παντοτινή και πέρα από ονόματα,διοικήσεις και προπονητές ο κόσμος θα σταθεί και σήμερα στο πλευρό της ομάδας πνίγοντας την πίκρα του αλλά και την οργή του για κάποιους συγκεκριμένους.Χωρίς μουρμούρες κι αποδοκιμασίες θα φτιάξει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να 'ρθει επιτέλους η πολυπόθητη νίκη.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NS2

Δεν υπάρχουν σχόλια: