Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Η άποψή μας για την ανακοίνωση του Παναιτωλικού:" ... κλάφτα Χαράλαμπε"!


 Μετά από ένα ακόμα ανεπιτυχές αποτέλεσμα του Παναιτωλικού μας η διοίκηση αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση στρεφόμενη κατά της διαιτησίας αλλά και με πολλούς άλλους αποδέκτες.
Ισως αυτή η κίνηση θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα κι όχι τώρα που σφίξανε τα πράγματα.
Πέρα όμως από τις όποιες ευθύνες της διαιτησίας υπάρχει και η αντικειμενική αδυναμία της ομάδας να κερδίσει έναν οποιονδήποτε αγώνα.Μια ομάδα που έχασε ένα σορό βαθμούς στο τσακ από ομάδες κάθε δυναμικότητας (με Παναθηναϊκό στο 92πχ!).Μια ομάδα που παίζει σε όλους τους αγώνες καλά για ένα τουλάχιστον ημίχρονο αλλά στην πρώτη στραβή καταρρέει.Μια ομάδα που αν δεν κάνουμε λάθος μένει σε οκτώ παιχνίδια,από τα δεκαοτώ που έχει δώσει,με 10 παίκτες και σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις από βλακώδεις ενέργειες ποδοσφαιριστών της.Μια ομάδα που όταν πετύχει γκολ προσπαθεί να διατηρήσει το προβάδισμα αμυνόμενη  αντί να αυξήσει τη διαφορά.Ας δούμε τις αλλαγές στο σημερινό αγώνα κι ενώ το σκορ είναι 1-0 υπέρ του Παναιτωλικού:βγαίνει στο 60' ένας επιθετικός μέσος,ο Θεοδωρίδης,για να μπει ένας καθαρά αμυντικός ο Κούσας.Αλήθεια που στόχευε αυτή η αλλαγή;Στη συνέχεια γίνεται η αποβολή του αμυντικού μας,η ομάδα έχει ισοφαριστεί και ο προπονητής δεν ρισκάρει αφού ρίχνει στον αγώνα ένα ακόμα αμυντικό παίκτη,τον Παλαιολόγο,για να κρατήσει προφανώς τον βαθμό της ισοπαλίας.
Και φτάνουμε στο 90',που αρχίζουν τα λεπτά των καθυστερήσεων κι ο κύριος Τεννές αποφασίζει να φρεσκάρει την επίθεση με την είσοδο του Καραμαλίκη!Σε τι ήλπιζε δηλαδή εκείνη την ώρα (που οι αλλαγές γίνονται για να κερδίσεις χρόνο!) από έναν παίκτη που δεν έχει σκοράρει ακόμα στη Superleague;
Να δεχτούμε ότι μας αντιμετωπίζουν εχθρικά αλλά φταίμε και μεις κι ίσως το φταίξιμο το δικό μας να είναι μεγαλύτερο από αυτό των διαιτητών.Δεν φτάνει να έχεις στη δυναμή σου ονόματα που θα μπορούσαν να παίζουν στη μικτή κόσμου.Πρέπει όλοι αυτοί να γίνουν μια παραγωγική μηχανή  αλλιώς κλάφτα... Χαράλαμπε!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

"Παρότι έμπρακτα έχουμε δείξει πως δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με τη διαιτησία (αν και είχαμε πολλές αφορμές), αυτό που αντιμετωπίζουμε τις τελευταίες αγωνιστικές, μας κάνει να ανησυχούμε και μας αναγκάζει έντονα να διαμαρτυρηθούμε.

Καθοριστικά λάθη που στοίχισαν βαθμούς (πέναλτι που δεν μας δόθηκαν, γκολ που κακώς ακυρώθηκαν, αντικανονικά γκολ αντιπάλων που μέτρησαν, οχτώ αποβολές κ.α.) αλλά και εμφανής εχθρική διάθεση, που αδυνατούμε να κατανοήσουμε το γιατί.

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο γίναμε μάρτυρες μιας τέτοιας αντιμετώπισης από τον κ. Τριτσώνη, που επανήλθε στο γήπεδό μας μετά από το παιχνίδι με τη Ρόδο το 2007. Όταν είχε στερήσει την άνοδο στον Παναιτωλικό (το video του αγώνα εύκολα το βρίσκει οποιοσδήποτε) και ο ίδιος είχε επιβραβευτεί με προαγωγή στη μεγάλη κατηγορία. Βρήκε την ευκαιρία να συνεχίσει από κει που σταμάτησε τότε και να εξοργίσει ένα γήπεδο που κερδίζει διαρκώς τα εγκωμιαστικά σχόλια για την αθλητική, πολιτισμένη και υπεύθυνη στάση όλων.

Δυστυχώς επιβεβαίωσε τις ανησυχίες που είχαμε με την ανακοίνωση του ορισμού του, ότι θα μας αναγκάσει να ασχοληθούμε ξανά μαζί του. Διαπιστώσαμε για μια ακόμα φορά την εχθρική στάση του, που στερεί από την ομάδα μας πολύτιμους βαθμούς. Στάση που δυναμιτίζει το κλίμα και προκαλεί την οργή και του πλέον καλόπιστου. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Έχουμε μάθει να παλεύουμε με καθαρούς τρόπους και να διεκδικούμε ότι μας ανήκει. Την ίδια καθαρή και ισότιμη αντιμετώπιση ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ. Οι συνεχόμενες εχθρικές διαιτησίες καταδικάζουν ετσιθελικά την προσπάθειά μας και προκαλούν αλλοίωση στο πρωτάθλημα.

Καλούμε όλους τους υπεύθυνους να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της ευθύνης που έχουν, καθώς δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε παιχνίδια στις πλάτες της ομάδας μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: