Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Για να δούμε σήμερα στη Λιβαδειά θα κοπεί κανένα χούι;


Λεβαδειακός - Παναιτωλικός σήμερα το απόγευμα στις 17:00 στη Λειβαδειά για το αναβληθέν παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρώτου γύρου.Αγώνας ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του  ενώ ο Λεβαδειακός του Γιώργου Παράσχου μετά από  μια καλή πορεία Τετάρτη-Κυριακή ξαφνικά προχτές έχασε στην έδρα του από τον Αστέρα Τρίπολης!

Γράφαμε προχτές ότι για τον Παναιτωλικό ξεκινάει μια τετράδα αγώνων που θα μπορούσε να του αποφέρει από 6 έως 8 βαθμούς.Τελικά ο στόχος περιορίζεται στους 6 αλλά τίποτα δεν μας κάνει να αισθανόμαστε σίγουροι αφού και με το Λεμονή συνεχίστηκαν τα ίδια χούγια:αποβολή στο δεύτερο ημίχρονο,πέναλτι,σορεία χαμένων ευκαιριών και ήττα τελικά.

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τους εξής ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Λεβαδειακού: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Tomas, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου και Πόποβιτς.

Η  αποστολή του Παναιτωλικού που επέλεξε ο Τάκης Λεμονής αποτελείται από τους: Τσενάμο, Μπλάζιτς, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Μπουμάλ, Ακαλέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: