Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το ντέρμπι της χρονιάς που δεν έγινε ποτέ! - Συνελήφθη 27χρονος (φωτο)

 Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για τους Θεσσαλονικείς

Ακόμα ένα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος αμαυρώθηκε από μία οπαδική βλακεία - Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω του τραυματισμού
του Όσκαρ Γκαρθία - Ο διαιτητής Αρετόπουλος "κατάφερε" να κλείσει το φύλλο αγώνα μετά από τέσσερις ώρες - Ένταση κατά την αποχώρηση της αποστολής των Πειραιωτών από την Τούμπα - Στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο θα διανυκτερεύσει ο προπονητής του Ολυμπιακού - Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο ΠΑΟΚ - Συνελήφθη 27χρονος για το χτύπημα στον Όσκαρ Γκαρθία - Διαβάστε όλο το χρονικό


Δείτε το LIVE του newsit.gr με όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα
Ελλάς, το μεγαλείο σου! Ακόμα ένα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος δεν κρίθηκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από κάποιον ανεγκέφαλο, ο οποίος αποφάσισε να τινάξει ένα παιχνίδι στον αέρα.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην Τούμπα κι ήταν έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη επί του Ολυμπιακού. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ!
Λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ένα ρολό χαρτί ταμειακής μηχανής χτύπησε τον Όσκαρ Γκαρθία στο πρόσωπο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε κι αποχώρησε για τα αποδυτήρια, προκειμένου να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, με τον διαιτητή Αρετόπουλο να αποχωρεί κι αυτός με τις δύο ομάδες. 
Να σημειωθεί ότι ο Κέβιν Μιραλάς αντέδρασε πολύ άσχημα μετά τον τραυματισμό του Γκαρθία, δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα στους φίλους του ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» καταγγελία! «Επίθεση του Μίχελ στον Θεοδωρίδη»
Περίπου 50 λεπτά αργότερα ο Ισπανός τεχνικός του Γκαρθία αποχώρησε από την Τούμπα και διακομίσθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο και θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα.

Η ιατρική γνωμάτευση για τον τραυματισμό του Γκαρθία

«Οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου, ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυγεναλγία, ζάλη, ναυτία, 24ωρη παρακολούθηση».
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Φρουρείται» στο Διαβαλκανικό ο Γκαρθία
Το νοσοκομείο πλέον φρουρείται από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Μάλιστα, γίνονται έλεγχοι σε όσους θέλουν να μπουν μέσα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι συνοδοί κάποιου ασθενή.
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Κυριάκος: «Το μόνο που ήρθαν να κάνουν ήταν να ουρλιάζουν»
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Μπουκάλια και χημικά έξω από την Τούμπα [vid]
Λίγο μετά τις 23:00, οι αποστολές των δύο ομάδων κι ο Αρετόπουλος αποχώρησαν από το γήπεδο, με τον διαιτητή να κλείνει το φύλλο αγώνα, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει καταγραφή των γεγονότων, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού πως ο Γκαρθία χτυπήθηκε από ρολό ταμειακής μηχανής και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο μαζί με τον γιατρό της ομάδας, απουσία που δεν επέτρεψε την τέλεση της αναμέτρησης.  Να σημειωθεί ότι το φύλλο αγώνα αποστέλλεται πλέον ηλεκτρονικά στη Λίγκα και δεν είναι υποχρεωμένος, ο εκάστοτε διαιτητής, να το δείχνει στις ομάδες. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός θα ενημερωθούν αναλυτικά την Δευτέρα για όσα γράφει το φύλλο αγώνος, προκειμένου οι δύο ομάδες να φτιάξουν την υπερασπιστική τους γραμμή.

Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί σε ρόλο απολογούμενου για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Οι κανονισμοί μπορούν να επισύρουν ακόμα και τιμωρία αφαίρεσης βαθμών, όπως είχε συμβεί πέρυσι με τον Παναθηναϊκό και το κουτάκι μπύρας που είχε ρίξει ένας οπαδός του στον τότε προπονητή του Δικέφαλου του Βορρά, Βλάνταν Ίβιτς.

Ένταση κατά την αποχώρηση του Ολυμπιακού

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποχώρησε από την Τούμπα, κάτω από έντονες αποδοκιμασίες. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ φώναζαν «δειλοί» και «κότες», βρίζοντας τόσο τους παίκτες όσο και τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής. Ορισμένοι, μάλιστα, ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, δίχως να ξεφύγει περισσότερο η κατάσταση.
Συνελήφθη 27χρονος για το χτύπημα στον Όσκαρ Γκαρθία

Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι εντόπισαν τον οπαδό που έριξε το αντικείμενο στον Όσκαρ Γκαρθία και προκάλεσε τη ματαίωση του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 27χρονος που κατηγορείται ως ο άνθρωπος που πέταξε το αντικείμενο που τραυμάτισε τον όσκαρ Γκαρθία και προκάλεσε τη ματαίωση του ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Ο νεαρός εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο.

Δύο προσαγωγές έγιναν για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά την ματαίωση του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Αφού εξετάστηκαν από αστυνομικούς, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι , καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα και πυρπολήθηκαν έξι κάδοι.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: