Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Συνέντευξη του Φώτη Κωστούλα στο AgrinioWebRadio (ηχητικό)

“Σοβαρό πρόβλημα για τον Παναιτωλικό το τηλεοπτικό”

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο AgrinioWebRadio και την εκπομπή “Αθλητικό Μαγκαζίνο” με τον Μπάμπη Τσιρώνη, παραχώρησε σήμερα το πρωί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας, με
αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League, αλλά και των εξελίξεων για την επόμενη “τηλεοπτική στέγη” του “Τίτορμου”, μετά το σπάσιμο της κεντρικής διαχείρισης.

Ο ισχυρός άνδρας των “καναρινιών” ανέφερε ότι αν τηρηθούν τα μέτρα που υπογράφηκαν μετά από απαίτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, μπορεί να έρθει ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε ότι ο Παναιτωλικός μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρό πρόβλημα αν δεν υπάρξει θετική κατάληξη στις συζητήσεις στις οποίες βρίσκεται η ομάδα του Αγρινίου για την τηλεοπτική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων της την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επίσης αναφέρθηκε στην πρόθεση των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας Παναιτωλικού και Τραϊανού Δέλλα και την επόμενη σεζόν, αλλά και στις συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών που θα δρομολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικότερα:

Σχετικά με τη μη ψήφιση της τροποποίησης του κανονισμού για την αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού από τη Super League για τις ομάδες που δεν θα λάβουν αδειοδότητηση, ο κ. Κωστούλας ανέφερε: “Ο Παναιτωλικός έχει δώσει σημαντικούς αγώνες για να τροποποιηθεί αυτός ο κανονισμός και να αυστηροποιηθούν οι ποινές για τις ομάδες που δεν έχουν συμμορφωθεί με τους κανόνες για να βρίσκονται στη Λίγκα όπως θα έπρεπε. Αυτό που θέλαμε ήταν όποιες ομάδες δεν συμμορφώνονται να παίρνουν αυτή την ποινή που μπήκε το 2015 και είναι ο υποβιβασμός. Πρόκειται για πρόταση δική μας που παλέψαμε για να την περάσουμε. Ήταν όλοι ευχαριστημένοι γιατί θα έμπαινε μία σειρά. Ξαφνικά όλοι επειδή είναι σε δύσκολη θέση ο Παναθηναϊκός προσπάθησαν να γίνει η αλλαγή. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με οποιαδήποτε ομάδα και ειδικά με τον Παναθηναϊκό με τον οποίο έχουμε μία καλή συνεργασία σε γενικές γραμμές όλα τα χρόνια. Σημασία όμως έχει να κρατήσουμε αυτό που λέει ο ποινικός κώδικας και να είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλες τις ομάδες”.

Ξεκάθαρη ήταν η απάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναιτωλικός και στην ερώτηση για το αν ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα αν δεν καταλήξει σε κάποια συμφωνία για τα τηλεοπτικά: “Ναι, θα αντιμετωπίσουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα”.

Για το αν δυσκολεύουν τα πράγματα για τον ίδιο να βρει διάδοχη λύση με δεδομένη την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό μετά από αυτή την εξέλιξη στα τηλεοπτικά, αλλά και αν υπάρξει αρνητική εξέλιξη, αν προτίθεται να καλύψει ο ίδιος την “οικονομική τρύπα”: “Είναι πολύ νωρίς. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους συνεργάτες μου και δεν θα ήθελα να απαντήσω σε κάτι”.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Φώτης Κωστούλας:

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: