Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: «Κάποιους προσπαθούν να καλύψουν, της την είχαν στημένη» (βίντεο)

Ανοιχτά για δολοφονία μιλά η οικογένειά της

Για συγκάλυψη των δολοφόνων κάνει λόγο η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη. Η θεία ξεσπά αποκλειστικά στο Star για τις μέχρι τώρα έρευνες και ζητά να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

«Πιστεύουμε ότι κάποιους προσπαθούνε να το καλύψουνε. Μην προσπαθούνε να μας τρελάνουνε εμάς ότι δύο μέτρα γυναίκα πήγε και κουλουριάστηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο και αυτοκτόνησε, δηλαδή πρέπει να είναι αφελής ο άλλος για να το κάνει. Της την είχανε στημένη».

Είναι το ξέσπασμα της θείας της Ειρήνης Λαγούδη. Εδώ και τρεις μήνες η οικογένεια της άτυχης μητέρας ζει τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στη λίμνη Τριχωνίδα, που οδήγησε στον θάνατο τη Ρηνούλα τους. Η οικογένειά της είναι πεπεισμένη ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δυο.

Η θεία της Ειρήνης Λαγούδη μας αποκάλυψε ότι την μοιραία ημέρα η Ειρήνη Λαγούδη δεν έδειχνε κανένα σημάδι ότι ειχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα εκείνη την ημέρα όταν έφυγε από το σπίτι της για το μοιραίο, όπως αποδείχθηκε ραντεβού, συνάντησε τον αντιπρόσωπο του ΕΛΓΑ και έκλεισε ραντεβού μαζί του για τις επόμενες ημέρες.

Πώς είναι δυνατόν λοιπόν μια γυναίκα που έχει σκοπό να αυτοκτονήσει να κλείνει ραντεβού;

«Κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι ενώ πήγε από το κομμωτήριο, πήγε στο ινστιτούτο αισθητικής, πήρε γλυκά και είπε τώρα πάω να κάνω μια αυτοκτονία; Αυτά είναι πρωτοφανή», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Τοαυξής.

Η επόμενη εβδομάδα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Δεν υπάρχουν σχόλια: