Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Λακκούβες-κρατήρες στο Μπαμπαλιό Βάλτου - Zημιές σε διερχόμενα Ι.Χ. (φωτο)


Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο του ορεινού Βάλτου, είναι λίγο έως πολύ γνωστή και με τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις, έχει καταστεί λίαν επικίνδυνη, όπως προκύπτει και από ένα ακόμη περιστατικό που
καταγράφτηκε στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Εμπεσού, κοντά στο Μπαμπαλιό. Εκεί όπου όπως είναι γνωστό το οδόστρωμα έχει υποστεί εκτεταμένες φθορές εξαιτίας και μιας κατολίσθησης.

Όπως καταγγέλλει διερχόμενος οδηγός, στον δρόμο υπάρχουν τεράστιες λακκούβες που δύσκολα μπορούν να τις αποφύγουν οδηγοί. Το μέγεθος και το βάθος τους είναι τέτοιο που σε αρκετές περιπτώσεις προκαλούνται σοβαρές ζημιές στα διερχόμενα οχήματα.

“Στο δρόμο προς Βάλτο και συγκεκριμένα στο Μπαμπαλιό ο δρόμος είναι γεμάτος λακκούβες… Ήρθε και η αστυνομία να καταγράψει το συμβάν και μου είπαν ότι πολλοί έχουν πάθει ζημιά εδώ αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι… Δεν ενδιαφέρθηκε κανείς… Εγώ το έπαθα 100 μέτρα ακριβώς μετά τον δρόμο που είχε πέσει.. και αυτό το έχουν παρατήσει έτσι δεν υπάρχει άσφαλτος… και αμέσως μετά από μένα το έπαθε και μια κοπέλα έσπασε την ζάντα της… Εγώ έσκασα δυο λάστιχα.”, λέει συγκεκριμένα ο οδηγός που επικοινώνησε με το agriniopress.gr

Στο ερώτημα εάν προτίθεται να κινηθεί νομικά, ήταν αρνητικός, μιας και υποστηρίζει πως θα μπει σε κόπο και έξοδα, με αμφίβολο αποτέλεσμα” “Θέλω να κοινοποιηθεί μήπως ενδιαφερθεί κανένας… Γιατί θα το πάθουν σίγουρα πολλοί ακόμα… Τσάμπα λεφτά θα χαλάσω και άκρη δεν θα βγάλω… Την ζημιά την πλήρωσα… δεν περιμένω να αποζημιωθώ όπως μου είπαν κάποιοι”, δηλώνει συγκεκριμένα.

Δείτε φωτογραφίες από το συμβάν:

dromos-babalio (1)

dromos-babalio (3)

dromos-babalio (4)


dromos-babalio (5)
http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: