Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Πάτρα: Κλείδωσαν στο γραφείο του τον Διευθυντή της φοιτητικής εστίας - Κινδυνεύουν με έξωση φοιτητές


Κλειδωμένος στο γραφείο του βρίσκεται από τις 2.30 μετά το μεσημέρι ο διευθυντής της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Αθανασόπουλος.

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι μένουν σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες της Πάτρας στο πλαίσιο του προγράμματος παροχής στέγης του Πανεπιστημίου Πατρών απειλούνται άμεσα με εξίσωση, με αποτέλεσμα σήμερα να αντιδράσουν και να κλείσουν τον διευθυντή της εστίας μέσα στο γραφείο του, ζητώντας άμεση λύση του προβλήματος

Όπως αποκάλυψε το tempo24 οι φοιτητές κλήθηκαν να αδειάσουν το ξενοδοχείο "Δελφίνι" και το ξενοδοχείο "Αδωνις" στις 31 Ιανουαρίου στο πλαίσιο συμφωνίας μισθώσεώς του από τοΊδρυμα Νεολαίας και Δια βιου μάθησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διεύθυνση του ξενοδοχείου έφτασε στο τελεσίγραφο μετά από την μεγάλη ανακολουθία του ιδρύματος σε επίπεδο πληρωμών.

Εκτός των ξενοδοχείων "Δελφίνι" και "Άδωνις" οι φοιτητές μετά τις 31 Γενάρη επειδή το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια βιου μάθησης δεν πληρώνει- Ανάστατα 140 άτομα!

Οι φοιτητές που διαμένουν στα ξενοδοχεία,140 τον αριθμό, είναι θορυβημένοι καθώς κινδινεύουν να βρεθούν στο δρόμο μέσα στο χειμώνα. Η προθεσμία λήγει σε έξι ημέρες και μέχρι τότε εκφράζεται η ελπίδα ότι θα παρέμβει το ίδρυμα ,προκειμένου να μην βρεθούν χωρίς στέγη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ξενοδοχεία είναι απλήρωτα από το Φεβρουάριο του 2017!
http://tempo24.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια: