Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Πέθανε ο Παναγιώτης Παπαμέτης,παλαίμαχος άσσος του Παναιτωλικού


Πέθανε σήμερα ο Παλαίμαχος άσσος του Παναιτωλικού Παναγιώτης Παπαμέτης,ο οποίος στα χρόνια που έμεινε στο Αγρίνιο άφησε τη σφραγίδα του και για την ποδοσφαιρική του αξία και για το ήθος του.

Ο βορειοελλαδίτης αριστερός εξτρέμ γεννήθηκε στη Χαλκιδική και αγωνίστηκε επτά χρόνια με τη φανέλα του Παναιτωλικού στη Β' Εθνική κατηγορία και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία από το 1964 μέχρι το 1971.

Είχαμε την τύχη να τον θαυμάζουμε,στο χωμάτινο τότε γήπεδο του Παναιτωλικού,για την μαχητικότητά του,το τρέξιμό του και την ευχέρειά  του στο σκοράρισμα.

Ακόμα και σήμερα μετά από 47 χρόνια ο Παναγιώτης Παπαμέτης βρίσκεται στην 7η θέση των σκόρερ του Παναιτωλικού με 65 γκολ,ενώ και από πλευράς συμμετοχών κατέχει την 20η θέση με 188.

Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Παπαμέτη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκιδική και αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό (προερχόμενος από τον ΠΑΟΚ) από την περίοδο 1964-1965 για επτά χρόνια, καταγράφοντας 188 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 65 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: