Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Αστακός: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη 54χρονου που πυροβόλησε και τραυμάτισε 21χρονο σε στάνη


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει από τις 2 σήμερα τα ξημερώματα η Αστυνομία, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 54χρονου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων!

Ο δράστης, ένεκα προσωπικών διαφορών σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr πήγε με κυνηγετικό όπλο σε στάνη στην περιοχή Βασιλόπουλο, ιδιοκτησίας 54χρονου και 21χρονου (πατέρας και γιος) και αρχικά απείλησε με το όπλο τον 54χρονο πατέρα και εν συνεχεία, πυροβόλησε εναντίον του 21χρονου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στην κοιλιά.

Ο νεαρός διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του!

Στο νοσοκομείο του Ρίου διεκομίσθη τελικά ο 21χρονος λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του καθώς κρίθηκε σκόπιμη επιπλέον χειρουργική επέμβαση. Τα τραύματά του σύμφωνα με την αστυνομία είναι σοβαρά!

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 54χρονου ημεδαπού, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα στο Βασιλόπουλο Αιτωλοακαρνανίας με κυνηγετικό όπλο απείλησε 54χρονο ημεδαπό και τον 21χρονο γιό του και στη συνέχεια πυροβόλησε μια φορά τραυματίζοντας τον 21χρονο στην κοιλιά.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
http://sinidisi.gr/

update (12:40μ.μ.):Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο 54χρονος που τραυμάτισε τον 21χρονο

Εντοπίστηκε ο δράστης του τραυματισμού του 21χρονου στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου, ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Ο 54χρονος προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί και αυτή την ώρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: